Šalvěj Shasta modrá vykuřovací svazek malý 10 - 11 cm - cca 10 - 11 cm - 6% sleva

-6%
Šalvěj Shasta modrá vykuřovací svazek malý 10 - 11 cm - cca 10 - 11 cm
Šalvěj Shasta modrá vykuřovací svazek malý 10 - 11 cm - cca 10 - 11 cm
Šalvěj Shasta modrá vykuřovací svazek malý 10 - 11 cm - cca 10 - 11 cm
Šalvěj Shasta modrá vykuřovací svazek malý 10 - 11 cm - cca 10 - 11 cm
119 127 123
119,- Kč

Původní cena: 127,- Kč


Hodnocení:


Šalvěj Shasta modrá vykuřovací svazek malý 10 - 11 cm - cca 10 - 11 cm z kategorie dům a zahrada, bytové doplňky a dekorace, domácí vůně, vonné směsi, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Nefertitis a budete spokojení s dodaným Šalvěj Shasta modrá vykuřovací svazek malý 10 - 11 cm - cca 10 - 11 cm .

Zlevněné zboží

Vykuřovací svazek ze sušené natě šalvěje Shasta, nazývaná též modrá šalvěj, která pochází z oblasti hory Mount Shasta v severní Kalifornii. O této šalvěji se udává, že má silnou jinovou energii, a proto by měla být ideální pro obřad meditace nebo rituál potlačení stresu a očisty mysli. Hora Mount Shasta je považována za jednu ze sedmi posvátných hor světa, Je místem, kde se tvoří často hurikány, říká se, že právě proto jsou kouřové svazky Shasta šalvěje velmi zvláštní a odlišné od ostatních šalvějových svazků. Modrá šalvěj se od bílé liší barvo...u květů a méně internzivní vůní, která je spíše sladká. Šalvěj je jednou z nejposvátnějších bylin, tradičně používaná pro očistné a ochranné rituály, které mají původ pravděpodobně u Indiánů, kteří vykuřováním zaháněli zlé duchy. Používá se k potlačení negativní energie, posílení energie pozitivní. Vykuřování bílou šalvějí osvěží vzduch a přináší úlevu při nachlazení, rýmě a nemocech dýchacích cest. Země původu: USA. Vůně: kafrová - bylinná - sladká - méně intenzivní než bílá šalvěj. Použití: aromaterapie, k podpoře úlevy při nachlazení, rýmě a potížích dýchacích cest, pro uvolnění mysli, relaxaci a odpočinek.  Silice je vhodná k osvěžení vzduchu. Bílá šalvěj je součástí vonných tyčinek, cihliček a kužílků a tradičně se používá jako vykuřovadlo při očistných rituálech. Vonné tyčinky a cihličky s vůní bílé šalvěje najdete zde. Svazky bílé šalvěje jsou přírodní ceremoniální kadidlo, tradičně pálené v indiánských rituálech, jako jsou potní chýše. Dnes jak terapeuti, ale i široká veřejnost stále více objevují výhody těchto bylin. Šalvěj podporuje normální funkci dýchacího systému, podporuje imunitní systém, podporuje trávení a pomáhá při pocení. Přispívá k menopauzálnímu komfortu a působí antisepticky. Dále přispívá ke zmírnění oxidativního stresu. Svazky šalvěje jsou jedním z prostředků, kterými se lidé na celém světě znovu připojují k moci Matky přírody. Použití rostlinného a pryskyřičného kouře se pravděpodobně vyvinulo z prvotních táborových táborů dávných lidí, žijících v jeskyních. Obřad očištění lidí, míst a předmětů kouřem se čím dál více používá i dnes. Listy šalvěje jsou ceněny pro své aromatické vlastnosti a používají se jako přírodní repelenty proti můrám. Bílou šalvěj lze použít mnoha způsoby. Domorodí Američané tak pokrývají podlahu svých potních lóží šalvějí.  Dobíjení energetických kamenů V lidových tradicích se udává, že pomocí vykuřování této směsi přináší výborný účinek především pro kameny, jež pomáhají harmonizovat jednotlivé čakry. Směs lze ale použít pro všechny kameny. Upozornění: tuto nať používejte zásadně jen pro účely vykuřování. Používejte nejlépe nádobky, určené k účelům vykuřování, jako jsou kadidelnice popř. přírodní ploché mušle nebo kovové misky. Svazek zapalte a jakmile se objeví plamen, tak jej sfoukněte, aby bylinky pouze doutnaly. Nikdy nenechávejte svazek bez dozoru během hoření. Skladujte v suchu, chladu a mimo dosah dětí.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Šalvěj Shasta modrá vykuřovací svazek malý 10 - 11 cm - cca 10 - 11 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, bytové doplňky a dekorace sleva, domácí vůně sleva, vonné směsi sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Šalvěj Shasta modrá vykuřovací svazek malý 10 - 11 cm - cca 10 - 11 cm
Právě si prohlížíte... - 6% sleva

119,- Kč