Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Nízká umyvadlová baterie REA GUSTO TWO - Černá - 15% sleva

-15%
Nízká umyvadlová baterie REA GUSTO TWO - Černá
Nízká umyvadlová baterie REA GUSTO TWO - Černá
Nízká umyvadlová baterie REA GUSTO TWO - Černá
Nízká umyvadlová baterie REA GUSTO TWO - Černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Nízká umyvadlová baterie REA GUSTO TWO - Černá z kategorie kutilství a řemeslo, vodoinstalace, instalatérské armatury, vodovodní baterie, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Nízká umyvadlová baterie REA GUSTO TWO - Černá .

Zlevněné zboží

Nízká umyvadlová baterie REA GUSTO TWO - Černá Představujeme vám krásnou, mimořádně funkční a moderní baterii. Jedná se o produkt, který dokonale zaplní prostor v koupelně a zároveň zachová dokonalý vzhled a estetiku interiéru. Byla navržena s ohledem na pohodlí a funkčnost zákazníka po mnoho let, mosazné tělo bylo pokryto čtyřnásobným nátěrem chromu nejvyšší kvality, díky této technice je baterie chráněna proti korozi, poškození a různým zabarvením. Baterie má integrovaný systém pro provzdušňování proudu vody, což vám umožní snížit její s...potřebu až o 50%. Uvnitř je vybavena vysoce kvalitní keramickou hlavicí. Technické údaje: Dokončení: Mat Barva: Černá Výška: 17 cm Provzdušňovač Materiál: Mosaz Hlavice: Keramická Připojení: 3/8 palce Dosah výtoku: 11,5 cm Provzdušňovač: Šetří až 50% vody Výrobce: REA Koupelna s fantazií

Produkt je výrobek značky Rea ,distribuovaný s EAN kódem 5902557342693.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Rea, Vodoinstalace Rea, Instalatérské armatury Rea, Vodovodní baterie Rea.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 2 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nízká umyvadlová baterie REA GUSTO TWO - Černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, vodoinstalace sleva, instalatérské armatury sleva, vodovodní baterie sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rea a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rea najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nízká umyvadlová baterie REA GUSTO TWO - Černá
Právě si prohlížíte... - 15% sleva

2299,- Kč