Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Doodlebone Lanové vodítko Coal

Doodlebone Lanové vodítko Coal

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Doodlebone Lanové vodítko Coal z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, vodítka pro zvířata, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Doodlebone Lanové vodítko Coal .

Detailní informace

Lanové vodítko od anglické značky Doodlebone je spolehlivé silné vodítko vhodné pro každodenní venčení. Pevné vnitřní lano je obaleno odolným nylonem, do kterého je protkán reflexní proužek. Vodítko má zesílené šití a elegantní prvky z pravé kůže. Vyhotovené je v solidní šíři 1,2 cm, takže je vhodnější pro střední a větší plemena psů a pro silné psy. S délkou lana 120 cm můžete vašemu psovi dovolit prozkoumávat bezprostřední okolí, zatímco ho máte pořád pod kontrolou. Vodítko lze prát ručně anebo v pračce na 30 °C (kovové elementy mohou pračku ...poškodit). Pro dokonalý vzhled kombinujte s dalšími výrobky Doodlebone ve stejném odstínu. VHODNÉ PRO KAŽDODENNÍ VENČENÍ EXTRA SILNÉ LANO 1,2 CM MAXIMÁLNÍ PEVNOST A ODOLNOST LZE PRÁT RUČNĚ NEBO V PRAČCE PRO STŘEDNÍ A VELKÁ PLEMENA PSŮ  , Rozměry Délka: 120 cm Šířka: 12 mm  , Materiály Nylon, kůže.  , Péče Doporučujeme prát ručně s prostředkem na jemné prádlo. Možné prát v pračce na 30 °C (kovové elementy mohou pračku poškodit).

Produkt je výrobek značky Doodlebone ,distribuovaný s EAN kódem 5060765106558.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Doodlebone, Potřeby pro domácí zvířata Doodlebone, Vodítka pro zvířata Doodlebone.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.148 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Doodlebone Lanové vodítko Coal a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, vodítka pro zvířata sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Doodlebone a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Doodlebone najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Doodlebone Lanové vodítko Coal
Právě si prohlížíte...

449,- Kč