Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vložky do bot Sidas 3Feet Merino High 37-38

Vložky do bot Sidas 3Feet Merino High 37-38
Vložky do bot Sidas 3Feet Merino High 37-38
Vložky do bot Sidas 3Feet Merino High 37-38
Vložky do bot Sidas 3Feet Merino High 37-38

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vložky do bot Sidas 3Feet Merino High 37-38 z kategorie oblečení a móda, doplňky k obuvi, vložky do bot, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ceskyrajcom a budete spokojení s dodaným Vložky do bot Sidas 3Feet Merino High 37-38 .

Detailní informace

Stavba vložky je přizpůsobena anatomii chodidla s vysokou klenbou. Vrchní materiál vložek do bot je hybridní: syntetická vlákna pro větší odolnost a trvanlivost, merino vlna pro omezení zápachu a zajištění optimální regulaci teploty.
Vložky řady MERINO 3Feet se vyznačují tím, že svrchní krycí materiál vložky obsahuje 60% MERINO vlny, která redukuje pachy a zajistí optimální... termoregulaci. Dále jsou vylepšeny o speciální izolační fólii, která zabraňuje pronikání chladu a úniku tepla z obuvi. Stavba vložky je přizpůsobena anatomii chodidla s vysokou klenbou s určením pro zimní aktivity. Vložka svou 3D konstrukcí - podporou podélné klenby a důkladnějším usazením paty v patní misce optimálně rozloží tlak na celou plosku chodidla. Dostatečně velký EVA polštář pod patou tlumí nárazů na patní kost a dokonale ji fixuje v botě.
Technické vlastnosti:
Hybridní vrchní vrstva Merino se stará o termoregulací a pohlcování pachůStruktura (EVA Shell High) pro podporu přirozeného tvaru chodidla a rozložení tlaku při došlapuTepelná izolaceOdpružení patyJak používat
Vyjměte původní vložku a dle ní zastřihněte svou novou vložku SidasVložte novou vložku do botyMyjte pouze jemný mýdlem a kartáčemNesušte na radiátoru.

Produkt je výrobek značky Sidas ,distribuovaný s EAN kódem 3661267107627.

Procházet zboží z kategorie Oblečení a móda Sidas, Doplňky k obuvi Sidas, Vložky do bot Sidas.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vložky do bot Sidas 3Feet Merino High 37-38 a další podobné zlevněné zboží z kategorie oblečení a móda sleva, doplňky k obuvi sleva, vložky do bot sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sidas a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sidas najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vložky do bot Sidas 3Feet Merino High 37-38
Právě si prohlížíte...

1086,- Kč