Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Triple - Maitake, Reishi, Shiitake

Triple - Maitake, Reishi, Shiitake

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Triple - Maitake, Reishi, Shiitake z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, fitness a výživa, vitamíny a výživové doplňky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Nakup zdravě a budete spokojení s dodaným Triple - Maitake, Reishi, Shiitake .

Detailní informace

Triple - Maitake, Reishi, Shiitake Maitake je druh houby, kterou lidé používají k výrobě léků. Někteří lidé užívají maitake na neplodnost v důsledku stavu zvaného syndromem polycystických vaječníků (PCOS). Používá se také k léčbě rakoviny a na zmírnění některých vedlejších účinků chemoterapie. Existují pouze omezené vědecké důkazy na podporu těchto a jiných použití. Jak to funguje? Houba Maitake obsahuje chemikálie, které mohou pomoci bojovat proti nádorům, stimulovat imunitní systém a snížit hladinu cukru v krvi. Účinky / léčba: - Diabetes: vý...zkumy dokázaly, že užívání polysacharidů hub maitake (MMP) může snížit hladinu cukru v krvi u lidí s cukrovkou. - podpora při léčbě rakoviny - podpora při léčbě HIV / AIDS. - syndrom chronické únavy (CFS). - hepatitida. - senná rýma. - vysoký krevní tlak. - vysoký cholesterol. - hubnutí Reishi  je velmi populární pro svou efektivnost a absenci vedlejších účinků. Označuje se také jako houba nesmrtelnosti nebo houba věčného mládí. Tím, že tato houba zvyšuje imunitní systém, působí preventivně před onemocněním. Také zvyšuje naši výkonnost tím, že do krve přivádí více kyslíku a to vše bez vedlejších účinků. Shiitake  se používá k posílení imunitního systému, HIV / AIDS, snižování hladiny cholesterolu v krvi, ztuhnutí artérií, cukrovka, ekzém, nachlazení a chřipka, léčení rakoviny prostaty nebo prsu a jako prostředek proti stárnutí. Používá se také na hepatitidu B, herpes, vysoký krevní tlak a bolest žaludku. Funguje na stejném principu jako Maitake. Podstatou účinků těchto hub je podpora imunitního systému - výrazná a prokázána. To se samozřejmě projeví v odolnosti organismu vůči nachlazení či chřipce, ale tělo vnitřně bojuje i s jinými chorobami. Tím, že se tělo stane silnější, pak tyto houby léčí různé vnitřní záněty o kterých ani nemusíte vědět, mohou se projevovat únavou (tím, že tělo bojuje se zánětem je oslabené), vyrážkami, nevolnostmi ..... Prokazatelně pomáhají při rakovině, prevenci před různými nemocemi a celkovém zdraví organismu. Tento produkt obsahuje všechny 3 houby, aby byl co nejkomplexnější: Maitake (Grifolia frondosa) - 200mg Reishi (Ganderma lucidum) - 200mg Shiitake (Lentinus edodes) - 200mg Při nákupu nad 1000 Kč je doprava zdarma. Časově omezená akce: Při nákupu jakýchkoliv 4 produktů přibalíme dárek zdarma. V případe náhlého vyprodání dárku si vyhrazujeme právo zaslat jako dárek jiný produkt.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Triple - Maitake, Reishi, Shiitake a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, fitness a výživa sleva, vitamíny a výživové doplňky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Triple - Maitake, Reishi, Shiitake
Právě si prohlížíte...

379,- Kč