Terezia Hlíva ústřičná+reishi Forte Cps.60

Terezia Hlíva ústřičná+reishi Forte Cps.60
296 304 993
296,- Kč

Původní cena: 304,- Kč


Hodnocení:


Terezia Hlíva ústřičná+reishi Forte Cps.60 z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, fitness a výživa, vitamíny a výživové doplňky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytralekarna a budete spokojení s dodaným Terezia Hlíva ústřičná+reishi Forte Cps.60 .

Detailní informace

Hlavní výhody: Obsažená hlíva ústřičná obsahuje celou sušenou houbu se zachováním všech aktivních látek, které jsou v ní přirozeně obsaženy a má deklarovaný obsah významných betaglukanů. Díky vzácné houbě reishi a rakytníku řešetlákového je tento doplněk stravy ideálním pomocníkem pro všechny, kteří chtějí podpořit imunitní a kardiovaskulární systém (srdce a cévy), které jsou nezbytné pro správné fungování našeho organizmu, a na které jsou kladeny různé fyzické i psychické nároky. Aktivní složky: Hlíva ústřičná - doplňuje tělu potřebné látky. O...bsahuje účinné látky v takovém množství a poměru, který lidskému organizmu maximálně vyhovuje. Obsahuje deklarované množství betaglukanu. Pochází z kontrolovaných českých pěstíren. Rakytník řešetlákový - podporuje přirozenou obranyschopnost organizmu. Posiluje činnost srdce. Pomáhá snižovat únavu. Zlepšuje činnost trávicího traktu. Přispívá k dobrému fyzickému stavu. Pomáhá udržovat zdravou pokožku. Reishi - podporuje přirozenou obranyschopnost organizmu. Příznivě působí na oběhový systém.

Produkt je výrobek značky Terezia ,distribuovaný s EAN kódem 8594006897174.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Terezia, Zdravotní péče Terezia, Fitness a výživa Terezia, Vitamíny a výživové doplňky Terezia.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Terezia Hlíva ústřičná+reishi Forte Cps.60 a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, fitness a výživa sleva, vitamíny a výživové doplňky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Terezia a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Terezia najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Terezia Hlíva ústřičná+reishi Forte Cps.60
Právě si prohlížíte...

296,- Kč