Rescue Remedy krizové kapky 10 ml

Rescue Remedy krizové kapky 10 ml
307 307 879
307,- Kč

Původní cena: 307,- Kč


Hodnocení:


Rescue Remedy krizové kapky 10 ml z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, fitness a výživa, vitamíny a výživové doplňky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytralekarna a budete spokojení s dodaným Rescue Remedy krizové kapky 10 ml .

Detailní informace

Za dlouhá léta se jedinečnost této kombinace osvědčila v nejrůznějších naléhavých situacích a ve stresových okamžicích. Kombinace květů vybraných Dr.Bachem pomáhá ve vypjatých situacích, kdy se náhle ocitneme pod tíhou událostí a naprosto ztratíme kontakt se sebou samými. Může jít o úrazy, nehody, různé druhy šoku, kóma, ztrátu vědomí, nečekanou špatnou zprávu či akutní bolest. Krizová esence je vynikající i v akutních stavech stresu, kdy se cítíme přetížení a emocionálně naprosto vypjatí (před zkouškou, pohovorem, veřejným vystoupením). Pomůže... toto napětí uvolnit. Protože nemají žádné vedlejší účinky a jedná se o čistý přírodní produkt, mohou ho bez obav používat všechny věkové kategorie. Kapky jsou konzervované glycerinem. Glycerin vzniká kvašením alkoholu nejvyšší kvality, je bez vůně, má hustší konzistenci a příjemně nasládlou chuť.

Produkt je výrobek značky Rescue ,distribuovaný s EAN kódem 5000488108798.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Rescue, Zdravotní péče Rescue, Fitness a výživa Rescue, Vitamíny a výživové doplňky Rescue.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Rescue Remedy krizové kapky 10 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, fitness a výživa sleva, vitamíny a výživové doplňky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rescue a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rescue najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rescue Remedy krizové kapky 10 ml
Právě si prohlížíte...

307,- Kč