Ovonex Zincum Selenium 100 ml

Ovonex Zincum Selenium 100 ml
399 399 1486
399,- Kč

Původní cena: 399,- Kč


Hodnocení:


Ovonex Zincum Selenium 100 ml z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, fitness a výživa, vitamíny a výživové doplňky, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Ovonex Zincum Selenium 100 ml .

Detailní informace

Zincum Selenium je doplněk stravy v kapkách. Obsahuje chelát bis-glycinát zinku , jenž vyniká vysokou biologickou dostupností a organický zdroj selenu. Obohaceno o vitamin C , který dále zvyšuje využitelnost zinku a selenu. Vhodné pro vegany a všechny, kteří potřebují posílit imunitu. Zinek a selen jsou dva základní kameny imunitního systému. Z výšený příjem zinku se doporučuje dětem a mládeži v období růstu, aktivním sportovcům, těhotným a kojícím ženám, seniorům, vegetariánům a veganům, kuřákům, osobám pravidelně konzumujícím alkohol, u onemo...cnění způsobených nedostatkem zinku (onemocnění jater, ledvin, Crohnova choroba, ulcerózní kolitida, diabetes, astma aj.). Zvýšený příjem selenu se doporučuje při zvýšené fyzické zátěži , u těhotných žen, u starších osob a při vyšším příjmu tuků. Zinek působí příznivě na udržení normálního stavu vlasů, nehtů a pokožky, přispívá k udržení normální hladiny testosteronu v krvi. Selen přispívá k normální spermatogenezi, normální funkci štítné žlázy, ochraně buněk před oxidačním poškozením a k udržení normálního stavu nehtů a vlasů. Vitamin C podporuje správnou funkci imunitního systému, napomáhá ke snížení pocitu únavy a vyčerpání, chránit před oxidativním stresem a zvyšuje využitelnost zinku a selenu.

Produkt je výrobek značky Ovonex ,distribuovaný s EAN kódem 8594195600821.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Ovonex, Zdravotní péče Ovonex, Fitness a výživa Ovonex, Vitamíny a výživové doplňky Ovonex.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové

Další velikosti a varianty


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ovonex Zincum Selenium 100 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, fitness a výživa sleva, vitamíny a výživové doplňky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ovonex a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ovonex najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ovonex Zincum Selenium 100 ml
Právě si prohlížíte...

399,- Kč