Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

NUTREND Iso Whey Prozero Smetana 2250 g

NUTREND Iso Whey Prozero Smetana 2250 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


NUTREND Iso Whey Prozero Smetana 2250 g z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, fitness a výživa, vitamíny a výživové doplňky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným NUTREND Iso Whey Prozero Smetana 2250 g .

Detailní informace

Prvotřídní izolát syrovátkové bílkoviny představuje jeden z nejlepších zdrojů esenciálních aminokyselin, s vysokým obsahem přirozeně se vyskytujících BCAA. S nízkým obsahem laktózy, bez cukru a bez lepku. Ideální pro doplnění bílkovin pro kvalitní obnovu svalstva, zároveň velmi vhodný při nízkosacharidové dietě.
84 % bílkovin
100 % izolát syrov&aacu...te;tkové bílkoviny (WPI)
21 g bílkovin v jedné dávce
4,7 g BCAA v jedné dávce
obohaceno o L-glutamin
obohaceno o vitamín B6
nízký obsah laktózy
bez lepku
bez cukru
trávicí enzymy DigeZyme™
 
Doporučené dávkování: dávku 25 g rozmíchejte ve 200 ml vody. Při potřebě doplnění bílkovin konzumujte 1 - 2 porce denně mezi jídly. Maximálně 2 dávky denně. Nepřekračujte doporučené dávkování.Použití (jednorázový sáček): 25 g = jedna dávka. Dle doporučeného dávkování rozmíchejte v šejkru. Po otevření sáčku je výrobek určen k okamžité spotřebě.Použití (sáček, dóza): 25 g = cca 1 a 2/3 odměrky. Dle doporučeného dávkování rozmíchejte v šejkru. Po otevření skladujte při teplotě do 25 ºC a spotřebujte do 4 měsíců.
 
Upozornění: Doplněk stravy, se sladidly. Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Chraňte před teplem, mrazem a vlhkostí.  Pohlaví: Pánské Pohlaví: Dámské Hmotnost: 2250 g Země původu: Česká republika Použití: Orální Složení: Whey Protein Isolate Složení: Soy Lecithin Složení: L-glutamín Složení: Whole Milk Powder Složení: Xanthan Gum Složení: Silicon Dioxide Složení: Amyláze Složení: Sukralóza Složení: Lipáza Složení: Laktáza Složení: Proteáza Složení: Celuláza Složení: Steviol-Glycosides Složení: Pyridoxin hydrochlorid Složení: Beta-karoten Forma: Prášek Speciální vlastnosti: Bezlepkový Speciální vlastnosti: Bez cukru Vhodné pro: Růst svalů Obsahuje: Digezyme Příchuť: Smetana Alergeny: Neobsahuje ryby Alergeny: Neobsahuje vejce Alergeny: Neobsahuje ořechy Alergeny: Neobsahuje arašídy Alergeny: Neobsahuje obiloviny obsahující lepek Alergeny: Neobsahuje celer Alergeny: Neobsahuje měkkýši Alergeny: Neobsahuje oxid siřičitý a siřičitany Alergeny: Neobsahuje hořčici Alergeny: Neobsahuje vlčí bob Alergeny: Neobsahuje korýši Alergeny: Neobsahuje sezamová semena

Produkt je výrobek značky Nutrend ,distribuovaný s EAN kódem 8594014869194.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Nutrend, Zdravotní péče Nutrend, Fitness a výživa Nutrend, Vitamíny a výživové doplňky Nutrend.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

NUTREND Iso Whey Prozero Smetana 2250 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, fitness a výživa sleva, vitamíny a výživové doplňky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nutrend a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nutrend najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

NUTREND Iso Whey Prozero Smetana 2250 g
Právě si prohlížíte...

1890,- Kč