Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

NUTREND BCAA 2:1:1 150

NUTREND BCAA 2:1:1 150

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


NUTREND BCAA 2:1:1 150 z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, fitness a výživa, vitamíny a výživové doplňky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným NUTREND BCAA 2:1:1 150 .

Detailní informace

Esenciální větvené aminokyseliny v poměru 2:1:1, ve formě tablet. Dostatečný příjem kvalitních bílkovin s optimálním aminokyselinovým spektrem přispívá ke svalovému růstu.
poměr BCAA 2:1:1
1 000 mg BCAA v jedné tabletě
praktické dávkování ve formě tablet
 
BCAA 2:1:1 je určen: pro intenzivně trénující sportovce
 
Doporučené dávková...;ní produktu BCAA: 3 tablety 60 minut před zátěží, 3 tablety ihned po zátěži. Nepřekračujte doporučené dávkování.
 
Použití: dle doporučeného dávkování polkněte tablety a zapijte dostatečným množstvím vody. Nejsou vhodné alkoholické a mléčné nápoje. Tablety nekousejte! Po otevření skladujte při teplotě do 25 °C a spotřebujte do 3 měsíců.
 
Upozornění: Doplněk stravy, vhodný zejména pro sportovce.
Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Pohlaví: Pánské Pohlaví: Dámské Počet v balení (ks): 150 Země původu: Česká republika Použití: Orální Složení: L-valín Složení: L-Izoleucín Složení: L-leucin Obsahuje: BCAA Forma: Tablety Vhodné pro: Růst svalů Vhodné pro: Imunitní systém Vhodné pro: Zotavení svalů Alergeny: Neobsahuje mléko Alergeny: Neobsahuje sójové zrna Alergeny: Neobsahuje ryby Alergeny: Neobsahuje vejce Alergeny: Neobsahuje ořechy Alergeny: Neobsahuje arašídy Alergeny: Neobsahuje obiloviny obsahující lepek Alergeny: Neobsahuje celer Alergeny: Neobsahuje měkkýši Alergeny: Neobsahuje oxid siřičitý a siřičitany Alergeny: Neobsahuje hořčici Alergeny: Neobsahuje vlčí bob Alergeny: Neobsahuje korýši Alergeny: Neobsahuje sezamová semena

Produkt je výrobek značky Nutrend ,distribuovaný s EAN kódem 8594073171528.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Nutrend, Zdravotní péče Nutrend, Fitness a výživa Nutrend, Vitamíny a výživové doplňky Nutrend.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

NUTREND BCAA 2:1:1 150 a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, fitness a výživa sleva, vitamíny a výživové doplňky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nutrend a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nutrend najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

NUTREND BCAA 2:1:1 150
Právě si prohlížíte...

580,- Kč