Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

NUTREND 100% Whey Protein Čokoláda-Kokos 1000 g

NUTREND 100% Whey Protein Čokoláda-Kokos 1000 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


NUTREND 100% Whey Protein Čokoláda-Kokos 1000 g z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, fitness a výživa, vitamíny a výživové doplňky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným NUTREND 100% Whey Protein Čokoláda-Kokos 1000 g .

Detailní informace

Nová generace produktu s vylepšenou recepturou a zvýšeným podílem syrovátkového izolátu WPI. Syrovátková bílkovina pochází z prvotřídního mléka ekologických chovů krav volně se pasoucích na loukách, splňující certifikaci GRASS FED. Vynikající stravitelnost zajišťuje značková směs trávicích enzymů a lahodné příchutě potěší vaše smysly. Prémiový produkt s vysokou biologickou hodnotou je ideální pro obnovu svalové tkáně a svalový růst.Až 73% bílkovinInstantizovaný syrovátkový protein (WPC, WPI)Použité suroviny splňují certifikaci GRASS FEDAž 24% W...PIAž 22 g bílkovin v jedné dávce5 g BCAA v jedné dávceZnačková směs trávicích enzymů DigeZyme ™Bez umělých barvivBez lepku Vhodné pro: Růst svalů Speciální vlastnosti: Bezlepkový Použití: Orální Forma: Prášek Příchuť: Čokoláda Příchuť: Kokos Hmotnost: 1000 g Pohlaví: Pánské Pohlaví: Dámské Složení: Wheat Fibre Složení: Silicon Dioxide Složení: Beetroot Concentrate Složení: Whey Protein Concentrate Složení: Sodium Chloride Složení: Sukralóza Složení: Laktáza Složení: Soy Lecithin Složení: Whey Protein Isolate Složení: Xanthan Gum Složení: Acacia Gum Složení: Sunflower Lecithin Složení: Steviol-Glycosides Složení: Calcium Phosphate Složení: Amyláze Složení: Lipáza Složení: Proteáza Složení: Celuláza Země původu: Česká republika : 20210409.0 Obsahuje: Digezyme Alergeny: Neobsahuje sójové zrna Alergeny: Neobsahuje ryby Alergeny: Neobsahuje vejce Alergeny: Neobsahuje ořechy Alergeny: Neobsahuje arašídy Alergeny: Neobsahuje obiloviny obsahující lepek Alergeny: Neobsahuje celer Alergeny: Neobsahuje měkkýši Alergeny: Neobsahuje oxid siřičitý a siřičitany Alergeny: Neobsahuje hořčici Alergeny: Neobsahuje vlčí bob Alergeny: Neobsahuje korýši

Produkt je výrobek značky Nutrend ,distribuovaný s EAN kódem 8594014869491.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Nutrend, Zdravotní péče Nutrend, Fitness a výživa Nutrend, Vitamíny a výživové doplňky Nutrend.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

NUTREND 100% Whey Protein Čokoláda-Kokos 1000 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, fitness a výživa sleva, vitamíny a výživové doplňky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nutrend a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nutrend najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

NUTREND 100% Whey Protein Čokoláda-Kokos 1000 g
Právě si prohlížíte...

750,- Kč