Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kolagen Beauty

Kolagen Beauty

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kolagen Beauty z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, fitness a výživa, vitamíny a výživové doplňky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Nakup zdravě a budete spokojení s dodaným Kolagen Beauty .

Detailní informace

Kolagen Beauty Náš produkt Beauty kolagen je unikátní svým složením - obsahuje přírodní, hydrolizovaný mořský kolagen, vitamin C, koenzym Q10, D-biotin a kyselinu hyaluronovou . Všechny složky jsou zapouzdřeny v rostlinné kapsle bez barviv a umělých přísad. Kolagen je protein, který je základní stavební složkou nejen kostí, kloubů a chrupavek, ale i pokožky, vlasů a nehtů. Tělo ho s narůstajícím věkem produkuje ve výrazně menší míře, což vede k oslabení struktury buněk a k mnoha problémům. Nejviditelnější ztrátu kolagenu můžeme pozorovat na pru...žnosti naší pokožky, kdy při nedostatku kolagenu, kůže nejen ztrácí elasticitu, ale stává se tenčí, slabší, začíná "přilehlé" a formovat linie. Bez pružnosti kůže snadněji zapadá do těchto linií, namísto toho, aby se vyrovnala zpět, což má za následek vznik vrásek. Tento produkt - Kolagen Beauty , obsahuje kolagen typu I., který se primárně nachází zejména v pokožce a vlasech. Produkt je svým speciálním složením určen: na doplnění kolagenu v pokožce , aby podpořil její omlazení, vypnutí a vyhlazení mimických vrásek pro lepší vstřebání kolagenu do pokožky Kolagen Beauty obsahuje i vitamín C pro výrazné zlepšení textury pokožky a redukci celulitidy zvýšení pevnosti a kvality vlasů . Námi používaný kolagen, je jedním z nejkvalitnějších hydrolyzovaných kolagenů na světě . Je vyroben z tresky zachycené v čistých norských vodách severního Atlantiku a při zpracování zajišťuje společnost zachování všech výživových hodnot. Hydrolyzovaný kolagen je nejlepší formou kolagenu, protože v této formě, má nejvyšší stabilitu a její molekuly jsou malé, díky čemuž je vysoce absorbovatelná v organismu na buněčné úrovni. Koenzym Q10 je přirozená sloučenina, která se nachází ve všech živých organismech. Má vliv na regeneraci pokožky, podporuje hojení ran a podílí se na produkci vitamínu E. Postupem času, podobně jako u kolagenu i koenzym Q10 a kyselinu hyaluronovú tělo produkuje méně, a proto se postupně ztrácí pružnost, elasticita a hydratace pokožky. Klinický výzkum s kolagenovými peptidy obsaženými v našem Beauty kolagenu prokázal jasné zlepšení při pravidelném užívání v období alespoň 2 měsíce. Složení : hydrolyzovaný kolagen, vitamin C, koenzym Q10, kyselina hyaluronová, biotin - d-biotin, hydroxypropylmethylcelulóza (obal kapsle). Balení : 145 kapslí s 340 mg kolagenu, 17 mg vitaminu C, 10 mg koenzymu Q10, 5 mg kyseliny hyaluronové a 12,5 mcg biotinu - d-biotinu. Hmotnost : 68,4 g Doporučené dávkování : 2 kapsle denně s dostatečným množstvím vody (nezávisle na jídle). Upozornění : Není náhradou pestré a vyvážené stravy a není vhodný pro těhotné a kojící ženy. Skladujte při pokojové teplotě mimo dosah malých dětí. Při nákupu nad 1000 Kč je doprava zdarma. Časově omezená akce: Při nákupu jakýchkoliv 4 produktů přibalíme dárek zdarma. V případe náhlého vyprodání dárku si vyhrazujeme právo zaslat jako dárek jiný produkt.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kolagen Beauty a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, fitness a výživa sleva, vitamíny a výživové doplňky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Kolagen Beauty
Právě si prohlížíte...

415,- Kč