Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kolagen Arthro

Kolagen Arthro

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kolagen Arthro z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, fitness a výživa, vitamíny a výživové doplňky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Nakup zdravě a budete spokojení s dodaným Kolagen Arthro .

Detailní informace

Kolagen Arthro Kolagen je jednou z nejdůležitějších bílkovin v těle, protože se nachází v mnoha částech těla, od kůže a kloubů až po kosti a svaly. Funguje jako primární protein na podporu pojivové tkáně v celém těle. Existuje několik typů kolagenu v těle, tento produkt má převážně typ II., Který se nachází v chrupavkách a kostech a je tedy určen na problémy s kostmi a klouby. Dále jsou tam i další látky, popsané níže, jejichž kombinace má velmi příznivý vliv na stav kostí kloubů. MyVita SILVER PURE 100% - Norský kolagen - bez umělých přísad Př...ípravek sestává jen z účinných látek bez umělých přísad a plniv. Obsahuje přírodní, hydrolyzovaný mořský kolagen, glukosamin, vitamín C a kyselinu hyaluronovou a prostředek byl obohacen leucinem, aminokyselinou odvozenou od proteinu. Všechny složky byly zapouzdřeny rostlinné kapsle bez barviv. Kolagen, který se nachází v produktu série MyVita Silver, je nejkvalitnějším hydrolyzovaným kolagenem vyrobeným z tresky zachycené v čistých vodách severního Atlantiku. Norská společnost SeaGarden se zabývá zpracováním surovin speciálním procesem zajišťujícím zachování všech výživových hodnot. Hydrolyzovaný kolagen je nejlepší formou kolagenu, protože tato surovina má nejvyšší stabilitu a její molekuly jsou malé, díky čemuž je vysoce absorbovatelná. Kolagen je mimořádně důležitá složka v těle. Obsahuje téměř 30% celkového obsahu bílkovin. Je to prvek, který spojuje buňky a je tedy mimořádně důležitý pro správnou konstrukci vnitřních orgánů, cév, zubů, kostí a kůže. Ovlivňuje i udržování adekvátní elasticity, úrovně vlhkosti a napětí kůže a při biotinu má příznivý vliv na normální stav vlasů. S věkem je narušena tvorba kolagenu a jeho obsah v těle klesá. Složení : hydrolyzovaný kolagen z norské tresky, 2KCL glukosamin sulfát, hyaluronát sodný, kyselina L-askorbová, L-leucin, hydroxypropylmethylcelulóza (potah z rostlinné celulózy). Balení : 120 kapslí 230 mg kolagenu, 120 mg glukosaminu, 14,5 mg vitaminu C, 10 mg kyseliny hyaluronové, 13 mg L-leucinu. Doporučené dávkování : 1 tobolka 2x denně s vodou (nezávisle na jídle). Upozornění : Tento výrobek nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Při nákupu nad 1000 Kč je doprava zdarma. Časově omezená akce: Při nákupu jakýchkoliv 4 produktů přibalíme dárek zdarma. V případe náhlého vyprodání dárku si vyhrazujeme právo zaslat jako dárek jiný produkt.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kolagen Arthro a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, fitness a výživa sleva, vitamíny a výživové doplňky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Kolagen Arthro
Právě si prohlížíte...

649,- Kč