Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

GreenFood Nutrition Spirulina 90 kapslí

GreenFood Nutrition Spirulina 90 kapslí

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


GreenFood Nutrition Spirulina 90 kapslí z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, fitness a výživa, vitamíny a výživové doplňky, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným GreenFood Nutrition Spirulina 90 kapslí .

Detailní informace

Spirulina je mikroskopická sladkovodní sinice, která přirozeně obsahuje větší množství důležitých živin a fytonutrientů. Kromě toho, živiny poskytnuté tělu Spirulinou, jsou lépe vstřebávány tělem. Silný antioxidant, alternativa pro multivitamínové přípravky. Obsahuje totiž mimo jiné vitamíny B1, B2, B3, B6, B9, vitamin C, vitamin D, vitamin A a vitamin E a karoteny. Denní dávku jsme stanovili nižší, s ohledem na to, aby nedošlo k předávkování např. železem. Dlouhodobý nadměrný přísun železa zvyšuje riziko např. srdečních onemocnění. Proto je mo...žné naši Spirulinu užívat i v dlouhodoběji. Naše Spirulina pochází z kvalitního zdroje, neobsahuje (ověřeno laboratorním testem) těžké kovy, ani mikrocystiny (jedovaté látky produkované sinicemi), které mohou mít ničivý dopad na játra, ledviny i mozek. Sdělení francouzského ANSES v roce 2017 vyjádřilo znepokojení nad tím, že doplňky stravy se spirulinou mohou být kontaminovány mikrocystiny. Světová zdravotnická organizace mikrocystiny zařadila na seznam potencionálně karcinogenních látek. Spirulinu vyhledávají lidé orientovaní na: - Detoxikaci organismu - Posílení imunity a celkové kondice - Kontrolu tělesné hmotnosti

Produkt je výrobek značky Greenfood ,distribuovaný s EAN kódem 8594193920372.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Greenfood, Zdravotní péče Greenfood, Fitness a výživa Greenfood, Vitamíny a výživové doplňky Greenfood.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

GreenFood Nutrition Spirulina 90 kapslí a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, fitness a výživa sleva, vitamíny a výživové doplňky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Greenfood a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Greenfood najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

GreenFood Nutrition Spirulina 90 kapslí
Právě si prohlížíte...

148,- Kč