GOLDIM Ostropestřec, 15 g, 60 kapslí Varianty produktu: 3 pack

GOLDIM Ostropestřec, 15 g, 60 kapslí Varianty produktu: 3 pack
GOLDIM Ostropestřec, 15 g, 60 kapslí Varianty produktu: 3 pack
GOLDIM Ostropestřec, 15 g, 60 kapslí Varianty produktu: 3 pack
GOLDIM Ostropestřec, 15 g, 60 kapslí Varianty produktu: 3 pack
430 389 891
430,- Kč

Původní cena: 389,- Kč


Hodnocení:


GOLDIM Ostropestřec, 15 g, 60 kapslí Varianty produktu: 3 pack z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, fitness a výživa, vitamíny a výživové doplňky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Naše mléko a budete spokojení s dodaným GOLDIM Ostropestřec, 15 g, 60 kapslí Varianty produktu: 3 pack .

Detailní informace

Ostropestřec je doplněk stravy s duálním složením ve formě rostlinných kapslí. Obsahuje extrakt z Ostropestřce mariánského s koncentrovaným obsahem silymarinu v kombinaci s vitamínem C. Vyrobeno v ČR. Garance kvality od ryze českého výrobce!   Ostropestřec mariánský (Silybum marianum) obsahuje cenný silymarin. Tato bylina je již od pradávna velmi hojně využívána. Vitamín C přispívá k normální funkci imunitního systému, ke snížení míry únavy a vyčerpání, k dobrému duševnímu zdraví  a k normální činnosti celé nervové... soustavy. Kúru z Ostropestřce si dopřejte především:  při nevyvážené stravě a nevhodných životních návycích při vystavení nepříznivým civilizačním vlivům pro obohacení a doplnění jídelníčku při redukčním režimu při sportu pro diabetiky, seniory a mnohé další   Složení: ostropestřec mariánský (Silybum marianum) standardizovaný bylinný extrakt s min. 80% obsahem silymarinu, mikrokrystalická celulóza (vláknina), kyselina L-askorbová, tobolka rostlinná naturální.   Denní dávka obsahuje:  Účinná látka v 1 tobolce %* Ostropestřec mariánský extrakt 200 mg - Vitamín C 12 mg 15 *referenční hodnota příjmu / - není stanoveno ✓ Ostropestřec extrakt 400 mg v denní dávce   ✓ S vitamínem C pro normální funkci imunitního systému a snížení míry únavy a vyčerpání   ✓ 60 tobolek za velmi výhodnou cenu ✓ Balení na 30 dní (1 balení) nebo 3 měsíce (3 balení) Doporučené dávkování: 1 tobolku 2× denně dostatečně zapít vodou. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Upozornění: Doplněk stravy s ostropestřcem mariánským. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte při teplotě do 25 °C a rel. vlhkosti do 60 %. Bez lepku. Vhodné pro osoby s nesnášenlivostí lepku, s laktózovou intolerancí, diabetiky. Minimální trvanlivost do: uvedeno na dně dózy 

Produkt je výrobek značky Goldim ,distribuovaný s EAN kódem 8594003327209.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Goldim, Zdravotní péče Goldim, Fitness a výživa Goldim, Vitamíny a výživové doplňky Goldim.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.045 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

GOLDIM Ostropestřec, 15 g, 60 kapslí Varianty produktu: 3 pack a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, fitness a výživa sleva, vitamíny a výživové doplňky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Goldim a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Goldim najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

GOLDIM Ostropestřec, 15 g, 60 kapslí Varianty produktu: 3 pack
Právě si prohlížíte...

430,- Kč