Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

GOLDIM Formule Šalvěj, 12 g, 60 kapslí

GOLDIM Formule Šalvěj, 12 g, 60 kapslí
GOLDIM Formule Šalvěj, 12 g, 60 kapslí
GOLDIM Formule Šalvěj, 12 g, 60 kapslí
GOLDIM Formule Šalvěj, 12 g, 60 kapslí

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


GOLDIM Formule Šalvěj, 12 g, 60 kapslí z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, fitness a výživa, vitamíny a výživové doplňky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Naše mléko a budete spokojení s dodaným GOLDIM Formule Šalvěj, 12 g, 60 kapslí .

Detailní informace

POZOR, tento doplněk stravy je nyní za zaváděcí cenu! Pokud jste žena ve věku 50+, objevte šalvěj lékařskou se selenem pro váš menopauzální komfort, hormonální rovnováhu těla a ušetřete 50 % z běžné ceny. Šalvěj lékařská je osvědčenou, tradičně hojně využívanou bylinou, která je vyhledávaná v situacích, kdy se nadměrně potíme. Mikronizovanou šalvěj se selenem ve Formule Šalvěj můžete užívat dle potřeby a doporučeného dávkování v průběhu celého roku. Je vhodná pro muže i ženy, zejména ve věku 50+. K výrobě jsou použity výhrad...ně kapsle rostlinného původu. Praktické balení se vejde do každé kabelky či zavazadla.    ✓ Hormonální rovnováha a menopauzální komfort žen - šalvěj lékařská (Salvia officinalis) ✓ Normální stav vlasů a nehtů - selen (pro život nezbytný stopový prvek)   Stopový prvek selen ve formuli šalvěj přispívá: k udržení normálního stavu vlasů a nehtů, což je žádoucí u žen i mužů,  k normální činnosti štítné žlázy a imunitního systému, k ochraně buněk lidského těla před oxidativním stresem, u mužů k normální spermatogenezi.   Vyvinuto, vyrobeno a ověřeno v ČR. Poctivě vyrobeno v jižních Čechách.  Balení: 60 kapslí, 12 g  Dávkování: 1 - 2 kapsle denně dostatečně zapít sklenicí vody. Max. 2 kapsle za den. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Při dlouhodobém užívání (2 až 3 měsíce) doporučujeme 3týdenní přestávku. Složení: Šalvěj lékařská (Salvia officinalis) - mikronizované listy (99 %), selen (seleničitan sodný) 8,25 mcg - 15 % referenční hodnoty příjmu, kapsle rostlinného původu. Upozornění: Pro dospělé a děti od 3 let. Není určeno pro těhotné a kojící ženy. Bez lepku, laktózy. Bez přidaných cukrů. Bez přídavku barviv a jiných aditivních látek. Vhodné i pro diabetiky, osoby s bezlepkovou dietou a pro vegetariány.

Produkt je výrobek značky Goldim ,distribuovaný s EAN kódem 8594003327216.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Goldim, Zdravotní péče Goldim, Fitness a výživa Goldim, Vitamíny a výživové doplňky Goldim.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.012 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

GOLDIM Formule Šalvěj, 12 g, 60 kapslí a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, fitness a výživa sleva, vitamíny a výživové doplňky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Goldim a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Goldim najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

GOLDIM Formule Šalvěj, 12 g, 60 kapslí
Právě si prohlížíte...

139,- Kč