Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Favea Bactoral Baby S Vitamínem D 30 Sáčků

Favea Bactoral Baby S Vitamínem D 30 Sáčků

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Favea Bactoral Baby S Vitamínem D 30 Sáčků z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, fitness a výživa, vitamíny a výživové doplňky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytralekarna a budete spokojení s dodaným Favea Bactoral Baby S Vitamínem D 30 Sáčků .

Detailní informace

Studie dokazují, že Bactoral je schopen kolonizovat horní část dýchacích cest již 3 dny po prvním podání a udrží se na nich ještě 32 dní po vysazení. Aktivní složky: Probiotická kultura Streptococcus salivarius K12, která tvoří peptidy salivaricin A2 a salivaricin B tzv. bakteriociny. Tato bakterie dokáže zaujmout strategické pozice v dutině ústní, nosohltanu a středouší a dokáže vytěsnit nežádoucí druhy. Vitamín D přispívá ke správné funkci imunitního systému. Kdy užívat Bactoral?   Vždy, když potřebujete doplnit přáte...lský orální mikrobiom do dutiny ústní, nosohltanu nebo středouší. Po doužívání antibiotik pro dodání a stabilizaci ústního mikrobiomu. Vždy, když potřebujete posílit imunitu.  

Produkt je výrobek značky Favea ,distribuovaný s EAN kódem 8595244310630.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Favea, Zdravotní péče Favea, Fitness a výživa Favea, Vitamíny a výživové doplňky Favea.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Favea Bactoral Baby S Vitamínem D 30 Sáčků a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, fitness a výživa sleva, vitamíny a výživové doplňky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Favea a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Favea najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Favea Bactoral Baby S Vitamínem D 30 Sáčků
Právě si prohlížíte...

445,- Kč