Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Curapil Vánoční balení doplněk stravy pro podporu růstu vlasů 180 tablet - motiv stromek

Curapil Vánoční balení doplněk stravy pro podporu růstu vlasů 180 tablet - motiv stromek

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Curapil Vánoční balení doplněk stravy pro podporu růstu vlasů 180 tablet - motiv stromek z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, fitness a výživa, vitamíny a výživové doplňky, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Curapil Vánoční balení doplněk stravy pro podporu růstu vlasů 180 tablet - motiv stromek .

Detailní informace

Vánoční balení - obsahuje 180 tablet na výživu vlasů, nehtů a vlasové pokožky. Potěšte své blízké českým doplňkem stravy z přírodních výtažků. Český přírodní doplněk stravy pro péči o vlasy, nehty a pokožku hlavy, který pomohl více než 92 % zákaznic . Jedno balení Curapilu obsahuje 60 tablet s výtažky z topinamburu, kvasnice a aminokyseliny. Každá tabletka tak v sobě ukrývá originální kombinaci vitamínů a minerálů , které vám pomohou splnit si svůj nejen vlasový sen. Tabletky Curapil obsahují prášek ze sušených topinamburových hlíz, pivovarské ...kvasnice a aminokyseliny, které pomáhají obnovit zdravé vlasy, nehty a pokožku hlavy. Topinambur hlíznatý Hlízy topinamburu (slunečnice hlíznaté) jsou přírodní zdroj bílkovin, inulinu, draslíku, fosforu, vápníku, hořčíku, křemíku a dalších minerálů. Pozitivně působí nejen na růst vlasů a nehtů, ale i na imunitu, trávení, funkci jater a ledvin. Pivovarské kvasnice Odhořčené pivovarské kvasnice obsahují bílkoviny, dietární vlákninu, vitamíny skupiny B a minerální látky. Napomáhají regeneraci vlasů, nehtů a pokožky. Aminokyseliny L-methionin a L–cystein Aminokyseliny jsou pro růst a kvalitu vlasů zásadní. Právě ony jsou stavební materiál, bez kterého se zdravé vlasy a nehty neobejdou. Pokud má vaše tělo nedostatek aminokyselin, je třeba je nejprve doplnit, až potom vašim vlasům pomůže přísun vitamínů, minerálů a dalších látek. Jedna tableta doplňku stravy Curapil obsahuje Topinambur hlíznatý sušený 250 mg, Pivovarské kvasnice sušené 100 mg, L-methionin 50 mg, L-cystein 50 mg, Kyselina pantotenová 42,50 mg, Pyridoxin 7 mg, Manitol, Mikrokrystalická celulóza, Oxid křemičitý, Stearan hořečnatý. Vlastosti: 100 % přírodní složení, balení 180 tabletek vydrží 6 měsíců, pomohly už více než 92 % zákaznic. Jak používat: Užívejte jednu tabletku denně po jídle. Zapijte ji dostatečným množstvím vody. Doporučenou denní dávku nepřekračujte. Doplněk stravy Curapil neslouží jako náhrada pestré stravy. Curapil tablety mohou konzumovat i diabetici. Uchovávejte tablety v původním obalu v suchu při teplotách do 25 °C, mimo dosah dětí.

Produkt je výrobek značky Curapil ,distribuovaný s EAN kódem 8594184520147.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Curapil, Zdravotní péče Curapil, Fitness a výživa Curapil, Vitamíny a výživové doplňky Curapil.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Curapil Vánoční balení doplněk stravy pro podporu růstu vlasů 180 tablet - motiv stromek a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, fitness a výživa sleva, vitamíny a výživové doplňky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Curapil a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Curapil najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Curapil Vánoční balení doplněk stravy pro podporu růstu vlasů 180 tablet - motiv stromek
Právě si prohlížíte...

1647,- Kč