Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Aktivní uhlí 260 mg

Aktivní uhlí 260 mg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Aktivní uhlí 260 mg z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, fitness a výživa, vitamíny a výživové doplňky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Nakup zdravě a budete spokojení s dodaným Aktivní uhlí 260 mg .

Detailní informace

Aktivní uhlí 260 mg Aktivní uhlí Swanson je vyrobeno z kokosového ořechu a je zpracováno tak, aby mělo maximální absorpční kapacitu. Jeho použití vám umožňuje eliminovat nečistoty, toxiny a těkavé látky z vašeho těla. Používá se také pro odstraňování zubního povlaku a může zlepšeniť celkové zdraví ústni dutiny. Tento produkt je vhodný pro všechny, kteří se snaží detoxikovat své tělo a zlepšit celkové zdraví. Vzhledem k mnoha výhodám aktivního uhlí Swanson, je stále oblíbenějším doplňkem stravy. Jeho použití může pomoci s detoxikací těla, zlepši...t trávení a snížit pocit nadýmání. Ve zkratce by jsme účinky aktivního uhlí shrnuli takhle: - může pomoci s detoxikací těla, zlepšit trávení a snížit pocit nadýmání - může zlepšeniť celkové zdraví ústni dutiny - pomáhá při průjmu, zejména při nebakteriálním průjmu. - má pozitivní vliv na hladinu cholesterolu v krvi Složení : aktivní uhlí, želatina Balení : 120 kapslí s 260 mg aktivního uhlí Krajina pôvodu: USA Dávkování : 1 až 2 kapsule denně s dostatečným množstvím vody mezi jídly Upozornění : Není náhradou pestré a vyvážené stravy a není vhodné pro těhotné a kojící ženy. Skladujte při pokojové teplotě mimo dosah malých dětí. Neužívejte déle než jeden týden. Při nákupu nad 1000 Kč je doprava zdarma. Časově omezená akce: Při nákupu jakýchkoliv 4 produktů přibalíme dárek  zdarma. V případe náhlého vyprodání dárku si vyhrazujeme právo zaslat jako dárek jiný produkt.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Aktivní uhlí 260 mg a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, fitness a výživa sleva, vitamíny a výživové doplňky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Aktivní uhlí 260 mg
Právě si prohlížíte...

259,- Kč