Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

PlaqueOff Animal 180g

PlaqueOff Animal 180g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


PlaqueOff Animal 180g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, vitamíny a potravinové doplňky pro zvířata, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným PlaqueOff Animal 180g .

Detailní informace

PlaqueOff™ Animal je přelomový prostředek v péči o zuby a dásně psů a koček. Významně omezuje zubní plak a zubní kámen a odstraňuje zápach z tlamy. Přípravek je ve formě prášku a proto se lehce přidává do běžné potravy. PlaqueOff™ Animal na rozdíl od ostatních metod odstraňování zubního plaku působí přípravek systematicky. Přes zažívací trakt se dostává do krevního řečiště a z něj pak do slin, kde rovnoměrně působí na dásně a na všechny zuby. Ovlivňuje schopnost zachycování bakterií, které se podílí na vzniku zubního plaku a změkčuje již vytvoř...ený zubní kámen. Klinické studie provedené na lidech prokázaly, že akumulace látek na zubní sklovině je redukována až o 88 % a zubní kámen buď úplně zmizel, nebo se stal velmi porézním a tak snadno odstranitelným.

Produkt je výrobek značky Plaqueoff ,distribuovaný s EAN kódem 7350055513073.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Plaqueoff, Potřeby pro domácí zvířata Plaqueoff, Vitamíny a potravinové doplňky pro zvířata Plaqueoff.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.22 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

PlaqueOff Animal 180g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Plaqueoff a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Plaqueoff najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PlaqueOff Animal 180g
Právě si prohlížíte...

1091,- Kč