Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Wine & Soul Pintas Douro Tinto 2020

Wine & Soul Pintas Douro Tinto 2020

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Wine & Soul Pintas Douro Tinto 2020 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Wine & Soul Pintas Douro Tinto 2020 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 17 let. Dekantujte 1 hodinu před podáváním.Víno & Soul založili v roce 2001 manželé Sandra Tavares da Silva a Jorge Serodio Borges v portugalském údolí Pinhão. Manželé byli již dříve uznávanými vinaři; Sandra vyrábí víno ve Vale Dona Maria a v rodinném vinařství Quinta de Chocapalha, zatímco Jorge pracoval jako vinař v Niepoortu. Manželé koupili starý historický přístavní domek a začali nakupovat ovoce špičkové kvality z údolí Pinhão až do roku 2003, kdy získali vlastní vinici osázenou 76letou révou.Jejich ceněná... dvouhektarová vinice je osázena 30 různými místními odrůdami, jejichž obhospodařování vyžaduje mimořádné dovednosti vzhledem k jejich rozdílné době zrání a nárokům. V průběhu let k nim přibyly i další vinice včetně nádherné Quinta da Manoella.Pintas je jejich vlajkovou lodí, lahví z jediné vinice, která pochází z výjimečné vinice Pintas s 80letou révou z 35 různých odrůd. Víno se vyrábí jako polní směs s pečlivě vybranými hrozny, které se šlapou ve starých kamenných lagarech nebo korytech. Mladé víno zraje 22 měsíců ve francouzských dubových sudech. Vzniká tak bohaté a neuvěřitelně komplexní červené víno s intenzivními tóny cassis, černých třešní a ostružin okořeněné kořením a sušenými bylinami. Plné a dobře zakulacené víno na patře je skvělé pro další roky ve sklepě nebo k vydatným pokrmům z červeného masa.

Produkt je výrobek značky Wine & Soul ,distribuovaný s EAN kódem 5600353700340.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Wine & Soul, Nápoje Wine & Soul, Alkoholické nápoje Wine & Soul, Víno Wine & Soul.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.32 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Wine & Soul Pintas Douro Tinto 2020 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Wine & Soul a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Wine & Soul najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Wine & Soul Pintas Douro Tinto 2020
Právě si prohlížíte...

2437,- Kč