Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vincent Girardin Bourgogne Cuvee Saint-Vincent 2018

Vincent Girardin Bourgogne Cuvee Saint-Vincent 2018

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vincent Girardin Bourgogne Cuvee Saint-Vincent 2018 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Vincent Girardin Bourgogne Cuvee Saint-Vincent 2018 .

Detailní informace

Pijte nyní nebo nechte ve sklepě až 10 let. Není třeba dekantovat. Domaine Vincent Girardin se nachází v Meursault, v Côte de Beaune v Burgundsku. Byla založena v roce 1980, kdy Vincent Girardin, který pocházel z vinařské rodiny Santenay, začal samostatně vyrábět víno ze dvou hektarů vinic zděděných po rodičích. Brzy byla kvalita jeho vín uznávána po celém světě a umožnila mu rozšířit podnikání a zaměřit se především na velká bílá a červená vína z Côte de Beaune (Meursault, Puligny Montrachet, Chassagne Montrachet, Saint Aubin, Santenay, Savign...y Les Beaune, Aloxe Corton, Volnay a Pommard). V roce 2012 Vincent Girardin prodal svůj podnik panu Nié, Président de la Compagnie des Vins d'Autrefois v Beaune. Cuvee Saint Vincent Blanc pochází ze 100% hroznů Chardonnay. Pětatřicetiletá vinná réva, která se nachází v regionální apelační oblasti Côte de Beaune, roste na jílovitých vápencových půdách. Hrozny se lisují, poté se mošt dekantuje a ukládá do 500litrových sudů z francouzského dubu, v nichž probíhá kvašení. Rafinace trvá 10 měsíců na kvasnicích. Měsíc před lahvováním je víno uloženo do nerezových kádí, kde se mísí. Víno vykazuje intenzivní vůni bílého ovoce, broskví, jasmínu a náznaků citrusů. V ústech je štíhlé a ostré, svěží a jemně minerální. Je připraveno již nyní, ale může zůstat o něco déle ve sklepě. Dejte si ho k bílým rybám podávaným s bílou omáčkou nebo k drůbeži.

Produkt je výrobek značky Vincent Girardin ,distribuovaný s EAN kódem 703674344424.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Vincent Girardin, Nápoje Vincent Girardin, Alkoholické nápoje Vincent Girardin, Víno Vincent Girardin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vincent Girardin Bourgogne Cuvee Saint-Vincent 2018 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vincent Girardin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vincent Girardin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vincent Girardin Bourgogne Cuvee Saint-Vincent 2018
Právě si prohlížíte...

558,- Kč