Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vina von Siebenthal Carabantes Syrah 2020

Vina von Siebenthal Carabantes Syrah 2020

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vina von Siebenthal Carabantes Syrah 2020 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Vina von Siebenthal Carabantes Syrah 2020 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 9 let. Před podáváním není třeba dekantovat. Zakladatel tohoto vinařství Mauro von Siebenthal poprvé navštívil údolí Aconcagua v 90. letech 20. století a brzy si uvědomil, že Chile by mohlo být místem, kde by mohl uskutečnit svůj životní sen o výrobě vína. V roce 2009 opustil rodné Švýcarsko, aby se sem natrvalo přestěhoval a zaměřil svou pozornost na založení a rozvoj vlastního vinařství a osázení nedotčené půdy odrůdami Bordeaux a dalšími mezinárodními odrůdami. Zdejší terroir je díky dlouhým a horkým letním dn...ům a aluviálním a žulovým půdám ideální pro výrobu prvotřídních vín. Toto rafinované víno Syrah je pojmenováno po donu Fransciscu de Carabantes, dominikánském mnichovi, který v 16. století přivezl do Chile první vinnou révu. Hrozny pro toto víno pocházejí z 20 let starých vinic a mladé víno před lahvováním zrálo 18 měsíců v dubových sudech. Ze sklenice okamžitě vyrazí šťavnaté tóny borůvek a třešní, následované tóny fialek, rozmarýnu a pečené hlíny. Na patře se objevuje velkorysé plné tělo, hladké třísloviny a dlouhý závěr s přetrvávajícími tóny koření a vanilky z dubového zrání. Ideální na další roky ve sklepě nebo na vychutnávání nyní s aromatickými pokrmy, jako jsou grilovaná žebra, lasagne, lilek parmigiana nebo vydatné dušené maso.

Produkt je výrobek značky Vina Von Siebenthal ,distribuovaný s EAN kódem 7804604060001.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Vina Von Siebenthal, Nápoje Vina Von Siebenthal, Alkoholické nápoje Vina Von Siebenthal, Víno Vina Von Siebenthal.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vina von Siebenthal Carabantes Syrah 2020 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vina Von Siebenthal a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vina Von Siebenthal najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vina von Siebenthal Carabantes Syrah 2020
Právě si prohlížíte...

638,- Kč