Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Villa Maria Wairau Valley Reserve Sauvignon Blanc 2021

Villa Maria Wairau Valley Reserve Sauvignon Blanc 2021

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Villa Maria Wairau Valley Reserve Sauvignon Blanc 2021 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Villa Maria Wairau Valley Reserve Sauvignon Blanc 2021 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 5 let. Podávejte chlazené. Vinařství Villa Maria, které založil sir George Fistonich, jenž začal vyrábět víno ve svých 21 letech na pouhém akru půdy pronajaté od svého otce, se pyšní titulem nejoceňovanějšího novozélandského vinařství s vinicemi v Aucklandu i Marlborough. Až do 70. let 20. století, kdy došlo k rychlému rozvoji, provozoval Villa Maria výhradně Sir George a jeho žena Gail. Dnes vinařství vyváží do více než 60 zemí světa a pěstuje přibližně 28 různých odrůd. Tento okouzlující Sauvignon Blanc pochází... ze tří vinic v podoblasti Awatere v nejvýchodnějším cípu Marlborough. Podmínky jsou zde ideální pro výrobu prvotřídních bílých vín díky blízkému Tichému oceánu, který poskytuje chladivý vítr a mírní teploty během letního vegetačního období. To pomáhá zachovat svěžest a aromatické látky, přičemž ovoce se obvykle ponechává na révě až do podzimu, aby dosáhlo plné zralosti. Ve vůni převládají klasické tóny novozélandského Sauvignonu po angreštu, limetkách a čerstvě posekané trávě, zatímco první doušek odhalí lahodnou svěžest a lákavou chuť citrusů, citronové trávy a čerstvých bylinek, která končí v čistém a čistém závěru. Vychutnejte si ho jako aperitiv v teplejších měsících nebo v kombinaci se saláty, sushi, čerstvými mořskými plody a sýry.

Produkt je výrobek značky Villa Maria ,distribuovaný s EAN kódem 9414416001468.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Villa Maria, Nápoje Villa Maria, Alkoholické nápoje Villa Maria, Víno Villa Maria.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Villa Maria Wairau Valley Reserve Sauvignon Blanc 2021 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Villa Maria a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Villa Maria najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Villa Maria Wairau Valley Reserve Sauvignon Blanc 2021
Právě si prohlížíte...

584,- Kč