Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Troublemaker Red Blend 14

Troublemaker Red Blend 14

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Troublemaker Red Blend 14 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Troublemaker Red Blend 14 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 6 let.Doba stárnutí: Podávejte po otevření nebo dekantujte až hodinu.Mocná, elegantní směs, která je charakteristická pro Paso a zároveň inspirovaná Rhônou. Troublemaker’s multi-vintage, multi-varietal přístupem - z udržitelně pěstovaných hroznů, nic méně - přivádí řemeslnou zručnost za vínem do centra pozornosti. Troublemaker je nenápadná, ale rozhodně odvážná nabídka, která je dítětem vinaře Austina Hopea, jehož záměrem bylo vytvořit plnou chuť s tou správnou dávkou postoje, připravenou k vychutnání hned po vyd...ání. Zrálo ve francouzských dubových sudech přibližně 14 měsíců.Živé aroma červených třešní a černé lékořice s dobře zkonstruovanými tóny vanilky, muškátového oříšku a tabáku se rozplývá v komplexním buketu s květinovým vrcholem, který připomíná propletenou hloubku řemeslně zpracovaného masa. Chuť čerstvých červených bobulí podtrhují jemné tóny hořké čokolády, pepře, anýzu a vyčiněné kůže. Toto víno v sobě nese působivou hloubku a intenzitu a je zjevně dobře strukturovaným výsledkem promyšleného a odvážného přístupu k výrobě vína. Třísloviny jsou žvýkavé a pozoruhodně přítomné a jemná, avšak vyladěná kyselinka víno vyvažuje a umožňuje komplexnosti odrůd a ročníků propuknout s vytrvalostí. Kořenité, dřevité podtóny jsou dobře integrované a umocňují zážitek uprostřed chuti. Bohatý, sametový pocit v ústech je plný textury, která vede k prodlouženému, luxusnímu závěru. Dalo by se předpokládat, že takto odvážná a velká nabídka bude agresivní, ale právě v tom, že tomu tak není, spočívá kouzlo řemeslného zpracování. Vynikající pitelnost pro víno, které je mnohotvárné a elegantní zároveň. Skvěle se hodí ke grilování, čokoládové ganache nebo jehněčímu masu obloženému pistáciemi, lískovými oříšky a pekanovými ořechy.

Produkt je výrobek značky Hope Family Wines ,distribuovaný s EAN kódem 657891702423.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Hope Family Wines, Nápoje Hope Family Wines, Alkoholické nápoje Hope Family Wines, Víno Hope Family Wines.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.40 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Troublemaker Red Blend 14 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hope Family Wines a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hope Family Wines najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Troublemaker Red Blend 14
Právě si prohlížíte...

684,- Kč