Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Stefano Accordini Recioto Della Valpolicella 2019

Stefano Accordini Recioto Della Valpolicella 2019

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Stefano Accordini Recioto Della Valpolicella 2019 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Stefano Accordini Recioto Della Valpolicella 2019 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 11 let. Podávejte lehce vychlazené.Příběh vinařství Stefano Accordini začíná již v roce 1900, kdy Stefanův otec Gaetano vyráběl víno jako podílník. V 70. letech 20. století byly v Itálii zrušeny smlouvy o podílovém pěstování a Stefano mohl koupit první rodinnou vinici s názvem Il Fornetto v údolí Negrar. V posledních letech převzali panství Stefanovi synové a vnuci, kteří rozšířili vinařství o apelaci Valpolicella Classica. Recioto Della Valpolicella se vyrábí osvědčenými technikami, při nichž se ze zralých hrozn...ů Corvina, Rondinella a Molinara vyrábí svůdně sladké dezertní víno. Nejkvalitnější hrozny se pečlivě vybírají a nechávají se sušit po dobu 120 dnů, aby se koncentroval obsah cukru a chuťových látek. Mošt poté prochází procesem kvašení, který se zastaví po dosažení přijatelné hladiny alkoholu. Výsledkem je bohatě sladké víno s velkorysým plným tělem a intenzivní chutí třešní namočených v brandy, fíků, hořké čokolády a melasy. Díky vysokému obsahu cukru je ideálním partnerem pro dezerty, jako jsou čokoládové fondány, ovocné dorty a lepkavý pudink. Lze jej podávat i samostatně mírně vychlazený jako okouzlující alternativu dezertu.

Produkt je výrobek značky Stefano Accordini ,distribuovaný s EAN kódem 8032825730079.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Stefano Accordini, Nápoje Stefano Accordini, Alkoholické nápoje Stefano Accordini, Víno Stefano Accordini.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.10 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Stefano Accordini Recioto Della Valpolicella 2019 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Stefano Accordini a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Stefano Accordini najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Stefano Accordini Recioto Della Valpolicella 2019
Právě si prohlížíte...

663,- Kč