Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Stark Conde Cabernet Sauvignon 2018

Stark Conde Cabernet Sauvignon 2018

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Stark Conde Cabernet Sauvignon 2018 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Stark Conde Cabernet Sauvignon 2018 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 7 let. Před podáváním není třeba dekantovat.Vinařství Stark Conde se nachází v malebném a členitém údolí Jonkershoek ve Stellenboschi a v současné době má přibližně 85 akrů vinic. Údolí se vyznačuje strmými změnami nadmořské výšky, přičemž vinice se pohybují v rozmezí 150-600 metrů nad mořem. To napomáhá vzniku komplexních, mnohotvárných vín, která jsou vyráběna tradičními technikami a přesnými metodami včetně ručního třídění hroznů a kvašení v malých dávkách.Tento robustní Cabernet je vyroben v mohutném, ale pře...sto přístupném stylu z ovoce pocházejícího ze čtyř horských vinic Stellenbosch vysázených na charakteristických žulových půdách bohatých na železo. Hrozny se obvykle sklízejí v polovině března v optimální zralosti a pečlivě se ručně třídí, aby se do tohoto lahvování dostalo pouze ovoce nejvyšší kvality. Po vinifikaci zraje mladé víno 20 měsíců v sudech z francouzského dubu a poté se stáčí do lahví.Vůně se vyznačuje tóny drcených ostružin, cedru a čajových lístků, zatímco chuť nabízí intenzivní tóny tmavých bobulí, které jsou ochuceny sušenými bylinami, moka a kořením z doutníkové krabice. Mohutný chuťový profil je doplněn pevnými tříslovinami a dobře vybudovanou strukturou, která se během několika příštích let ve sklepě zjemní. Skvělý partner pro typické jihoafrické braai nebo grilování či pečené červené maso.

Produkt je výrobek značky Stark Conde ,distribuovaný s EAN kódem 6009669350024.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Stark Conde, Nápoje Stark Conde, Alkoholické nápoje Stark Conde, Víno Stark Conde.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.32 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Stark Conde Cabernet Sauvignon 2018 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Stark Conde a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Stark Conde najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Stark Conde Cabernet Sauvignon 2018
Právě si prohlížíte...

489,- Kč