Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sieur d'Arques Toques et Clochers Limoux Chardonnay Oceanique 2017

Sieur d'Arques Toques et Clochers Limoux Chardonnay Oceanique 2017

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sieur d'Arques Toques et Clochers Limoux Chardonnay Oceanique 2017 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Sieur d'Arques Toques et Clochers Limoux Chardonnay Oceanique 2017 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 5 let. Podávejte chlazené.Řada "Toques et Clochers" od Sieur d'Arques v doslovném překladu znamená "Klobouky kuchařů a zvonice" a její název je odvozen od slavné každoroční charitativní aukce a významné vinařské akce, která vybírá peníze na ochranu historických kostelů v regionu Limoux. Tato vína jsou navržena tak, aby prezentovala čtyři charakteristické terroiry regionu a zdůraznila jejich pozoruhodný gastronomický potenciál.Víno Chardonnay Oceanique je vyrobeno z hroznů z chladnějších viničních tratí družstva S...ieur d'Arques, které se nacházejí na štěrkovitých půdách v nadmořské výšce 300 metrů a těší se vánku od blízkého Středozemního moře. Po sklizni hroznů v optimální zralosti se hroznový mošt vinifikuje v dubových sudech a zraje 6 měsíců na kvasnicích, což mu dodává svůdné smetanové tóny a dobře zakulacenou chuť.V nose vystupují do popředí charakteristické tóny zeleného jablka, citrusů a bílé broskve, které jsou následovány jemnými tóny toastů a slanosti. První doušek odhalí sametově hebkou chuť v ústech doplněnou živou kyselinkou a dobře rozvinutou ovocnou a medovou chutí. Díky této jemné vyváženosti a jemnosti je toto víno skvělým partnerem pro hřebenatky připravované se šafránem, krémové pokrmy z kuřecího masa nebo smažené ryby s pečenou středomořskou zeleninou.

Produkt je výrobek značky Sieur D'arques ,distribuovaný s EAN kódem 3062670229263.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Sieur D'arques, Nápoje Sieur D'arques, Alkoholické nápoje Sieur D'arques, Víno Sieur D'arques.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.37 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sieur d'Arques Toques et Clochers Limoux Chardonnay Oceanique 2017 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sieur D'arques a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sieur D'arques najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sieur d'Arques Toques et Clochers Limoux Chardonnay Oceanique 2017
Právě si prohlížíte...

361,- Kč