Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sequoia Grove Cabernet Sauvignon 2018

Sequoia Grove Cabernet Sauvignon 2018

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sequoia Grove Cabernet Sauvignon 2018 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Sequoia Grove Cabernet Sauvignon 2018 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 10 let. Před podáváním není třeba dekantovat.Rodinné vinařství Sequoia Grove bylo založeno v roce 1979 a nachází se v jedné z nejlepších podoblastí Napy, Rutherfordu, která je známá produkcí senzačních Cabernetů. První vinice zde byly vysazeny již v roce 1865 a současná degustační místnost byla postavena v roce 1908. V roce 1978 koupil pozemek James Allen s manželkou Barbarou a v roce 2002 jej odkoupili současní majitelé, rodina Kopfových.Hrozny použité pro toto víno pocházejí od vybraných uznávaných místních pěs...titelů a také z vlastních pozemků Sequoia Grove. Rodina spolupracuje se svými partnerskými pěstiteli již desítky let, což jim každoročně umožňuje přístup k tomu nejkvalitnějšímu ovoci a umožňuje vytvořit toto komplexní víno, které skutečně vyjadřuje terroir Rutherfordu.V nose se objevují svůdné tóny tmavých třešní, drcených bobulí a cassis, zatímco první doušek odhalí ostružiny, toasty a černý pepř. Mladé víno zrálo 20 měsíců v dubovém sudu, což dodalo hotovému lahvování sladké tóny koření a další komplexnost. Díky bohatému a silnému chuťovému profilu si toto víno získá přízeň milovníků velkých, odvážných červených vín a skvěle se hodí k červeným masům.

Produkt je výrobek značky Sequoia Grove ,distribuovaný s EAN kódem 084692471546.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Sequoia Grove, Nápoje Sequoia Grove, Alkoholické nápoje Sequoia Grove, Víno Sequoia Grove.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.32 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sequoia Grove Cabernet Sauvignon 2018 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sequoia Grove a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sequoia Grove najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sequoia Grove Cabernet Sauvignon 2018
Právě si prohlížíte...

1818,- Kč