Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Rubinelli Vajol Recioto della Valpolicella Classico 2015

Rubinelli Vajol Recioto della Valpolicella Classico 2015

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Rubinelli Vajol Recioto della Valpolicella Classico 2015 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Rubinelli Vajol Recioto della Valpolicella Classico 2015 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 10 let. Doporučuje se dekantovat po dobu jedné hodiny. Vinařství Rubinelli Vajol a jeho 10 hektarů vinic se nachází v Conca del Vajol v kopcovitých oblastech Benátska. V této slunné oblasti v srdci oblasti Valpolicella se půdy vyznačují silným zastoupením vápence a tufu se stopami jílu a skeletu. Dokonalé oslunění a mírné a dobře větrané klima vytvářejí ideální podmínky pro pěstování ušlechtilých hroznů, z nichž většinu tvoří místní odrůdy Corvina, Corvinone, Rondinella, Molinara a Oseleta. Recioto della Valpolic...ella Classico Rubinelli Vajol se skládá ze směsi 50 % Corvina, 25 % Corvinone, 15 % Rondinella, 5 % Molinara a 5 % Oseleta. Kvašení a macerace probíhají v nerezové oceli při kontrolované teplotě. Víno zraje nejprve 3 měsíce v oceli, poté krátce v malém dubovém sudu a následně delší dobu v láhvi. Víno má purpurově červenou barvu s brilantními rubínovými odlesky. Aromatický profil je opojný, s květinovými tóny růží a fialek, náznaky černých třešní, jahod, rybízu, malin a borůvek, následované kořením, tabákem a kakaem. V ústech je hřejivé, hedvábné a opulentní s jemnými tříslovinami. Je to mimořádné víno, vhodné zejména k dezertům na bázi červeného a sušeného ovoce nebo čokolády, ale výborné je také ke stařeným nebo modrým sýrům.

Produkt je výrobek značky Rubinelli Vajol ,distribuovaný s EAN kódem 703674342277.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Rubinelli Vajol, Nápoje Rubinelli Vajol, Alkoholické nápoje Rubinelli Vajol, Víno Rubinelli Vajol.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.00 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Rubinelli Vajol Recioto della Valpolicella Classico 2015 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rubinelli Vajol a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rubinelli Vajol najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rubinelli Vajol Recioto della Valpolicella Classico 2015
Právě si prohlížíte...

1049,- Kč