Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Rubinelli Vajol Amarone della Valpolicella Classico 2015

Rubinelli Vajol Amarone della Valpolicella Classico 2015

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Rubinelli Vajol Amarone della Valpolicella Classico 2015 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Rubinelli Vajol Amarone della Valpolicella Classico 2015 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 20 let. Doporučuje se dekantovat po dobu jedné hodiny. Společnost Rubinelli Vajol se nachází mezi tisíciletým farním kostelem San Floriano a San Pietro in Cariano, v geografickém centru historické oblasti Valpolicella. Gaetano Rubinelli, předek rodiny Rubinelli, zakoupil statek Vajol pro jeho dokonalý tvar pánve, který se vyznačuje ideální expozicí vůči slunci a větrným a mírným podnebím, jež zaručuje dokonalé sušení hroznů. Vyrábějí se zde pouze číslované lahve pěti červených vín Valpolicella Classico: Amarone, ...Ripasso, Valpolicella Classico Superiore, Valpolicella Classico a Recioto. Hrozny odrůd Corvina (40 %), Molinara (5 %), Rondinella (10 %), Corvinone (40 %) a Oseleta (5 %) odpočívají čtyři měsíce na půdě vyhloubené v tufu, kde probíhá přirozený proces sušení. Hotové víno pak zraje v dubových sudech přibližně 18 měsíců. Amarone della Valpolicella Classico Rubinelli Vajol má tmavě fialově červenou barvu s rubínovými odlesky. Ve vůni se projevuje široký a velmi intenzivní aromatický profil s tóny černých třešní, pomerančových květů a středomořských bylin a tóny pepře, lékořice a hořké čokolády. V ústech je víno komplexní a aromatické s dobrou kulatostí a vynikající koncentrací chutí, které zanechávají dlouhou dochuť. Vynikající v kombinaci s pečeným a dušeným masem, například vepřovou kýtou.

Produkt je výrobek značky Rubinelli Vajol ,distribuovaný s EAN kódem 703674342253.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Rubinelli Vajol, Nápoje Rubinelli Vajol, Alkoholické nápoje Rubinelli Vajol, Víno Rubinelli Vajol.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Rubinelli Vajol Amarone della Valpolicella Classico 2015 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rubinelli Vajol a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rubinelli Vajol najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rubinelli Vajol Amarone della Valpolicella Classico 2015
Právě si prohlížíte...

1222,- Kč