Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Roots Run Deep Educated Guess Napa Cabernet Sauvignon 2020

Roots Run Deep Educated Guess Napa Cabernet Sauvignon 2020

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Roots Run Deep Educated Guess Napa Cabernet Sauvignon 2020 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Roots Run Deep Educated Guess Napa Cabernet Sauvignon 2020 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 9 let. Před podáváním není třeba dekantovat.Vinařství Roots Run Deep založil vinař Mark Albrecht, jehož posláním je vyrábět lahodná vína vhodná ke zrání za férové ceny. Aby mohl založit vlastní značku vína, udělal skok víry a prodal svůj dům. V roce 2005 uvedl na trh Educated Guess s finanční podporou přátel a rodiny, kteří věřili v jeho talent a odhodlání dosáhnout kvality z Napa Valley za přijatelné ceny.Přitažlivé etikety jsou projevem Markova zájmu o vědu i umění, které hrají klíčovou roli v jeho vinařském st...ylu. Design obsahuje chemické rovnice popisující proces kvašení, přičemž každá láhev nabízí komplexní plán spojující všechny faktory, které se podílejí na výrobě vína. Podobně podrobně přistupoval Mark i k získávání ovoce, kdy experimentoval s různými terroiry, než se rozhodl pro vinici Sangiacamo na sonomské straně Carneros.Tento průrazný a robustní Cabernet se vyznačuje šťavnatými tóny cassis, ostružin a drcených švestek, zatímco první doušek odhalí velkorysé plné tělo a pevné třísloviny. Závěr je dlouhý a elegantní s tóny divokých bylin, lékořice a dřevěného kouře, které se na jazyku rozplývají i po odeznění tekutiny. Je to skvělé víno, které se hodí ke grilovanému masu, steaku nebo vydatnému dušenému masu ze zvěřiny, i když má také strukturu, kterou lze ve sklepě uchovávat ještě zhruba deset let.

Produkt je výrobek značky Roots Run Deep ,distribuovaný s EAN kódem 898079001000.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Roots Run Deep, Nápoje Roots Run Deep, Alkoholické nápoje Roots Run Deep, Víno Roots Run Deep.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Roots Run Deep Educated Guess Napa Cabernet Sauvignon 2020 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Roots Run Deep a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Roots Run Deep najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Roots Run Deep Educated Guess Napa Cabernet Sauvignon 2020
Právě si prohlížíte...

1143,- Kč