Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Roots Run Deep Educated Guess Merlot 2018

Roots Run Deep Educated Guess Merlot 2018

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Roots Run Deep Educated Guess Merlot 2018 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Roots Run Deep Educated Guess Merlot 2018 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 9 let. Před podáváním není třeba dekantovat.Vinař Mark Albrecht byl tak odhodlaný založit vlastní značku vína, že se odhodlal ke skoku a prodal svůj dům, aby získal potřebné finanční prostředky. Jeho vína jsou inspirována jeho vášní vyrábět lahodná, ale seriózní vína za dostupné ceny a v roce 2005 uvedl s pomocí přátel a rodiny na trh řadu Educated Guess.Na důkaz Markova zájmu o umění i vědu výroby vína jsou jeho láhve opatřeny úžasnými a zajímavými etiketami s chemickými rovnicemi, které popisují proces kvašení.... Na každé láhvi je tajemný plán symbolů popisujících všechny faktory, které se podílejí na výrobě vína uvnitř. Tento smysl pro detail se odráží také v Markově přístupu k získávání hroznů, který ho vedl k experimentování s nejrůznějšími terroiry, než se rozhodl pro fantastickou vinici Sangiacamo na sonomské straně Carnerosu.Tento úžasný Merlot, stejně jako mnoho dalších Markových vín, může díky jeho dovednostem a kvalitě použitého ovoce snadno konkurovat červeným vínům s dvojnásobnou cenou. Vůně je hluboce aromatická s tóny zralých švestek, drcených bobulí a tmavého cassis, zatímco chuť nabízí hladké třísloviny, plné tělo a dlouhý, kořenitý závěr.

Produkt je výrobek značky Roots Run Deep ,distribuovaný s EAN kódem 898079001048.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Roots Run Deep, Nápoje Roots Run Deep, Alkoholické nápoje Roots Run Deep, Víno Roots Run Deep.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Roots Run Deep Educated Guess Merlot 2018 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Roots Run Deep a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Roots Run Deep najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Roots Run Deep Educated Guess Merlot 2018
Právě si prohlížíte...

845,- Kč