Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Roots Run Deep Bound and Determined Cabernet Sauvignon 2018

Roots Run Deep Bound and Determined Cabernet Sauvignon 2018

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Roots Run Deep Bound and Determined Cabernet Sauvignon 2018 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Roots Run Deep Bound and Determined Cabernet Sauvignon 2018 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 10 let. Před podáváním není třeba dekantovat. Vinař Mark Albrecht, který nemohl získat bankovní úvěr, byl tak odhodlaný vytvořit vlastní značku vína, že prodal svůj dům. V roce 2005 založil vinařství Roots Run Deep v Napa Valley s pomocí přátel a rodiny, kteří věří v jeho poslání vyrábět lahodná a přitom stáří hodná vína za dostupné ceny. Albrecht nyní odebírá ovoce také z oblastí Sonoma Coast, Lake County a Lodi a vyrábí úžasná vína, která zachycují krásu mnoha rozmanitých kalifornských terroirů. Série Bound and... Determined odkazuje na filozofii vinařství Roots Run Deep, která se stala skutečností díky Albrechtově cílevědomosti a odhodlání vyrábět skvělé víno. Tento Cabernet Sauvignon se vyrábí v malém množství z nejlepších viničních parcel v Napa Valley. Ve vůni dominují klasické chutě Napa Cab, jako je opulentní cassis, tmavé třešně a zralé švestky, zatímco první doušek odhalí velkorysé plné tělo, pevné, ale zralé třísloviny a dlouhou kořenitost okořeněnou jemným kořením, grafitem a dřevěným kouřem. Díky své odvážné povaze je toto víno skvělým adeptem na sklepování po dobu několika dalších let nebo si ho můžete vychutnat již nyní spolu s vydatnými pokrmy z červeného masa, jako je jemný steak, čerstvé parapedelle podávané s bohatým hovězím ragú nebo velkorysý talíř s uzeninami.

Produkt je výrobek značky Roots Run Deep ,distribuovaný s EAN kódem 898079001093.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Roots Run Deep, Nápoje Roots Run Deep, Alkoholické nápoje Roots Run Deep, Víno Roots Run Deep.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Roots Run Deep Bound and Determined Cabernet Sauvignon 2018 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Roots Run Deep a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Roots Run Deep najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Roots Run Deep Bound and Determined Cabernet Sauvignon 2018
Právě si prohlížíte...

1342,- Kč