Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Rochioli Estate Pinot Noir 2020

Rochioli Estate Pinot Noir 2020

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Rochioli Estate Pinot Noir 2020 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Rochioli Estate Pinot Noir 2020 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 11 let.Víno Rochioli Estate Pinot Noir, které je vysoce alokované a těžko dostupné, pochází z Russian River Valley, pravděpodobně nejslavnější apelace Pinot Noir ve Spojených státech. Víno jasně červené barvy má vůni granátového jablka, malin a kandovaného červeného rybízu a ze sklenice vyskakuje peprná kořenitost. Květinové tóny se zralými švestkami a černými třešněmi pokračují na patře, které má hedvábné a lehce svíravé třísloviny, které se mohou po několika letech ve sklepě zjemnit. Jedná se o klasický, vysoce... kvalitní Russian River Pinot; jasná, soustředěná a šťavnatá chuť červeného ovoce dominuje, ale s bezproblémovým a dlouhým závěrem.Ovocný, středně plný Pinot Noir, jako je tento, se skvěle hodí k pečenému kuřeti s bylinkovou gremolatou pod křupavou kůží. Hodilo by se i na druhý den, kdy ze zbytků připravíte klasický sendvič s kuřecím salátem. Skvělé víno k obědu nebo večeři!Rochioli Vineyards pěstuje a prodává hrozny ze svého téměř 100 let starého pozemku o rozloze 162 akrů některým z největších výrobců Pinot Noir v Kalifornii: Williams-Selyem, Gary Farrell a mnoha dalším. Tato vinařská rodina třetí generace však také vyrábí vlastní hvězdné odrůdy Pinot Noir, z nichž většina je dostupná pouze prostřednictvím mailing listu. Díky klonové selekci se jim podařilo plně využít rozmanitosti své půdy a vytvořit úžasná vína, která jsou velmi žádaná.

Produkt je výrobek značky Rochioli ,distribuovaný s EAN kódem 4251093200808.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Rochioli, Nápoje Rochioli, Alkoholické nápoje Rochioli, Víno Rochioli.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.36 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Rochioli Estate Pinot Noir 2020 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rochioli a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rochioli najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rochioli Estate Pinot Noir 2020
Právě si prohlížíte...

2212,- Kč