Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Reyneke Chenin Blanc 2021

Reyneke Chenin Blanc 2021

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Reyneke Chenin Blanc 2021 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Reyneke Chenin Blanc 2021 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 5 let. Podávejte chlazené. Historický statek Reyneke ve Stellenboschi pochází z roku 1863, ale teprve v roce 1998 zde začal Johan Reyneke vyrábět víno poté, co převzal vedení statku po své matce. Reyneke je pravděpodobně nejznámější díky tomu, že je prvním certifikovaným biodynamickým vinařstvím v Jihoafrické republice, a Johan dodnes obhospodařuje vinice co nejšetrnějším způsobem k životnímu prostředí. To zahrnuje používání kachen k přirozenému hnojení vinic a vyhýbání se pesticidům a herbicidům. Objekt se nachá...zí v nádherném prostředí s dramatickými horami jako kulisou a nádherným výhledem z vinic na nedaleký záliv False Bay. Hrozny použité pro toto víno se pěstují na dně údolí v polosuché a poměrně horké oblasti na hlinitých půdách, které poskytují ideální podmínky pro pěstování odrůdy Chenin Blanc. Po příchodu do vinařství ovoce kvasí pomocí divokých kvasinek v nerezových tancích, aby si zachovalo dostatek aromatických látek a svěžesti. Po šesti měsících zrání na kalu se rozhodne o konečné směsi a víno se stáčí do lahví. Výsledkem je krémový, ale elegantní Chenin se šťavnatými tóny zralých broskví, manga, meruněk a pikantního grapefruitu, které zůstávají na jazyku. Díky střednímu tělu a jemné struktuře se toto víno skvěle hodí k vyzrálým sýrům, krémovým těstovinám nebo pečenému kuřeti.

Produkt je výrobek značky Reyneke ,distribuovaný s EAN kódem 6009622730221.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Reyneke, Nápoje Reyneke, Alkoholické nápoje Reyneke, Víno Reyneke.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Reyneke Chenin Blanc 2021 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Reyneke a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Reyneke najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Reyneke Chenin Blanc 2021
Právě si prohlížíte...

562,- Kč