Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ramey Russian River Valley Chardonnay 2019

Ramey Russian River Valley Chardonnay 2019

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ramey Russian River Valley Chardonnay 2019 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Ramey Russian River Valley Chardonnay 2019 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 8 let. Podávejte vychlazené.David Ramey je ve světě kalifornských vinařů velkým jménem díky svému působení ve špičkových vinařstvích jako Chalk Hill a Dominus a také v Chateau Petrus v Bordeaux. V roce 1996 se David rozhodl založit vlastní vinařství, které se pyšní špičkovými vinicemi v Napě i Sonomě. Davidovým charakteristickým stylem jsou velká, odvážná kalifornská vína, která oplývají spoustou živého ovoce a mají šťavnatou, hladkou strukturu a plné tělo na patře.Toto Chardonnay se vyrábí z nejkvalitnějšího ovo...ce z oblasti Russian River, kde chladnější klima zajišťuje delší období zrání hroznů. Výsledkem je dobře vyvážené ovoce s velkou komplexností a chutí zralého ovoce. Po příchodu do vinařství se hrozny lisují a mošt kvasí v dubových sudech za použití divokých kvasinek. Víno pak zraje 12 měsíců v kombinaci francouzského dubu a betonových vajec, aby se zachoval přirozený charakter odrůdy.Vůně je nádherně komplexní, otevírá se tropickým ovocem a tóny opečených mandlí a čerstvého pečiva. První doušek odhalí plné tělo, bohatou, krémovou strukturu a jasný pruh kyselosti, který poskytuje dokonalou protiváhu šťavnaté ovocné chuti.

Produkt je výrobek značky Ramey ,distribuovaný s EAN kódem 185983000053.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Ramey, Nápoje Ramey, Alkoholické nápoje Ramey, Víno Ramey.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ramey Russian River Valley Chardonnay 2019 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ramey a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ramey najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ramey Russian River Valley Chardonnay 2019
Právě si prohlížíte...

1450,- Kč