Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ramey Cabernet Sauvignon Napa Valley 2016

Ramey Cabernet Sauvignon Napa  Valley 2016

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ramey Cabernet Sauvignon Napa Valley 2016 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Ramey Cabernet Sauvignon Napa Valley 2016 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 11 let. Před podáváním 2 hodiny dekantujte.Vinařství Ramey Wine Cellars, které renomovaný kritik Antonio Galloni označil za jedno z nejlepších vinařství Spojených států, založil David Ramey se svou ženou Carlou v roce 1996. Po desetiletích práce pro renomovaná vinařství jako Dominus a Matanzas Creek se David rozhodl plnit si své sny a založit si vlastní vinařství na venkově v Healdsburgu.Dnes David vyrábí úžasná řemeslná vína, která spojují osvědčené tradice starého světa s kreativitou a inovacemi nového světa. F...ilozofií vinařství je vytvářet půvabná vína, která mají svou jedinečnou osobnost a charakter, a proto se David nebojí riskovat, například čekat se sklizní hroznů až do poslední chvíle, aby zajistil jejich maximální zralost.Tento klasický Cabernet z Napa Valley vyzařuje opojnou tmavou švestku, třešeň, kůži a kouřový tabák ve vůni, která se na patře prohlubuje do chuti kirsch, džemu z tmavých bobulí a lékořice. David pro tento krásný Cabernet z Napa Valley pečlivě vybírá jen ty nejlepší hrozny a poté víno zraje 18 měsíců v dubových sudech, aby mu dodal další komplexnost a jemnost.Výsledkem je seriózní víno, které má před sebou dlouhou budoucnost díky pevné struktuře a hladkým tříslovinám, které tomuto nádhernému Cabernetu pomohou elegantně stárnout ve sklepě nejméně do roku 2028.

Produkt je výrobek značky Ramey ,distribuovaný s EAN kódem 185983000107.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Ramey, Nápoje Ramey, Alkoholické nápoje Ramey, Víno Ramey.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ramey Cabernet Sauvignon Napa Valley 2016 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ramey a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ramey najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ramey Cabernet Sauvignon Napa Valley 2016
Právě si prohlížíte...

2086,- Kč