Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Petrolo Torrione 2020

Petrolo Torrione 2020

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Petrolo Torrione 2020 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Petrolo Torrione 2020 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 10 let. Před podáváním není třeba dekantovat. Petrolo je jedním z kultovních toskánských vinařství díky tvrdé práci Luky Sanjusta, který se vzdal kariéry úspěšného malíře a uměleckého vědce, aby se mohl věnovat rodinnému vinařství. V 80. letech 20. století sehrálo toto vinařství klíčovou roli v revoluci kvality v Toskánsku díky svému velkolepému super toskánskému cuvee s názvem Galatrona a také díky klasickým sanžijským vínům, jako je Torrione. Toto komplexní lahvové víno je vyrobeno z nejkvalitnějšího ovoce z hi...storických vinic vysazených již v 70. letech 20. století i z mladších vinic vysazených s vysokou hustotou. Výnosy jsou přísně kontrolovány, aby se získaly koncentrované hrozny s intenzivní chutí, které pomáhají vytvořit plné a stáří hodné červené víno, které připomíná mnoho legendárních Brunellos. Pro ještě větší komplexnost přidává rodina do směsi trochu Cabernetu Sauvignon a Merlotu, následuje patnáctiměsíční zrání v malých dubových sudech, velkých dubových sudech a betonových kádích. Výsledkem je rafinované a parfémované cuvee se svůdnými tóny cassis, černých třešní a švestek, které se mísí s tóny koření, lékořice a dřevěného kouře. Je to skvělé víno, které si vychutnáte k vydatným pokrmům z červeného masa, jako je zvěřina, hovězí a divočák, a k těstovinám na rajčatovém základě.

Produkt je výrobek značky Petrolo ,distribuovaný s EAN kódem 8007994002623.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Petrolo, Nápoje Petrolo, Alkoholické nápoje Petrolo, Víno Petrolo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Petrolo Torrione 2020 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Petrolo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Petrolo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Petrolo Torrione 2020
Právě si prohlížíte...

664,- Kč