Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Orin Swift Cabernet Sauvignon Palermo 2019

Orin Swift Cabernet Sauvignon Palermo 2019

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Orin Swift Cabernet Sauvignon Palermo 2019 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Orin Swift Cabernet Sauvignon Palermo 2019 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 11 let.Potřebuje hodinu na otevření, pokud nemůžete čekat, dekantujte.Ze všech vín, která Dave Phinney vyrábí, vypadá toto víno jako jeho nejrozmanitější Cabernet Sauvignon. Pečlivě vybírá hrozny z hlavních pěstitelských oblastí Napa Valley s využitím své rozsáhlé sítě vinic. Tato vyčerpávající práce má ukázat rozsáhlé styly, mikroklima a půdní profily těchto vinic. Jako šílený vědec míchá vína z různých lokalit dohromady, aby našel dokonalou rovnováhu.Dvě po sobě jdoucí téměř dokonalé sklizně umožnily, že se jed...ná možná o nejlepší Cabernet Sauvignon, jaký kdy Orin Swift vyrobil.Vůně a chuť jsou takové, jak byste doufali a očekávali od kvalitního Cabernetu Sauvignon z Napa Valley. Ve vůni přetrvává opečený dub a zralé tmavé bobule s jemným nádechem cassis. Při degustaci víno neútočí. Chvíli jemně setrvává na patře, než se vyvine v plné a vážné víno s úžasnou koncentrací chuti. V chuti nejvíce převládají tóny kirsch/višně, černého rybízu, malin a vítaný lehce zaprášený závěr.Živé třísloviny a tmavé ovoce z něj dělají fenomenální doplněk k tučnějším pokrmům z červeného masa, jako jsou grilované jehněčí kotlety nebo hanger steak. Třísloviny proříznou glycerinový pocit v ústech z tučného jídla a pročistí chuťové buňky pro další sousto.Vlastníkem a provozovatelem společnosti Orin Swift Cellars je David Swift Phinney. Poté, co se do vína zamiloval na výletě do italské Florencie, pracoval jako brigádník ve vinařství Robert Mondavi, než v roce 1998 založil společnost Orin Swift Cellars. Orin pochází z druhého jména jeho otce, zatímco Swift je dívčí jméno jeho matky.

Produkt je výrobek značky Orin Swift ,distribuovaný s EAN kódem 0099651903129.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Orin Swift, Nápoje Orin Swift, Alkoholické nápoje Orin Swift, Víno Orin Swift.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.56 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Orin Swift Cabernet Sauvignon Palermo 2019 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Orin Swift a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Orin Swift najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Orin Swift Cabernet Sauvignon Palermo 2019
Právě si prohlížíte...

1791,- Kč