Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Montes Purple Angel 2019

Montes Purple Angel 2019

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Montes Purple Angel 2019 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Montes Purple Angel 2019 .

Detailní informace

Ve sklepě vydrží až 15 let. Před podáváním 1 hodinu dekantujte. Purple Angel znamená, že Montes se stal světovou značkou. Poprvé bylo uvedeno na trh v roce 2005 a jeho popularita vynesla tuto 100% chilskou značku na mezinárodní mapu. Je odvážné a zároveň přístupné, připravené hned a vhodné ke zrání. Purple Angel se skládá z 92 % z odrůdy Carmenere a 8 % z odrůdy Petit Verdot z vinic Finca de Apalta a El Arcángel de Marchigüe v údolí Colchagua. Půdy jsou žulového původu, mají různou strukturu a vyznačují se přítomností různých typů říčních a led...ovcových kamenů. Toto středně plné víno má ve sklenici sytě fialovou barvu s granátovými odlesky. V ústech je objemné a obsahuje střední třísloviny a skvělou strukturu. Ovocná vůně je zprvu baculatá - ostružiny a borůvky - poté hutná a koncentrovaná - sušené švestky, višňové zavařeniny a bonbony z černého rybízu. Po 18 měsících francouzského ležení se objevují toastové tóny, oříšková chuť a sladké koření. Chuť navazuje na vůně tmavého ovoce, než se objeví kůže, kakao a balzamiko. Toto víno spárujte s drůbeží nebo naprosto čímkoli, co se točí kolem vepřového tuku - lardo, uzeniny, žebírka atd. Dobře se hodí také ke zrajícím sýrům, krémovému rizotu nebo carbonaru.

Produkt je výrobek značky Montes ,distribuovaný s EAN kódem 7804303272002.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Montes, Nápoje Montes, Alkoholické nápoje Montes, Víno Montes.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Montes Purple Angel 2019 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Montes a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Montes najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Montes Purple Angel 2019
Právě si prohlížíte...

1955,- Kč