Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Michael David Winery Petite Petit 2019

Michael David Winery Petite Petit 2019

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Michael David Winery Petite Petit 2019 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Michael David Winery Petite Petit 2019 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 7 let. Před podáváním není třeba dekantovat. Toto rodinné vinařství, které časopis Wine Enthusiast označil za americké vinařství roku 2020, nese přízvisko po bratrech Michaelu a Davidu Phillipsových, kteří stojí v čele podniku. Rodina Phillipsů zde v Lodi pěstuje ovoce a zeleninu již od 50. let 19. století a dnes na stejném pozemku pracuje již pátá a šestá generace. Rodina se natolik zasazuje o zachování své půdy pro budoucí generace, že je jedním z nejudržitelnějších kalifornských vinařství. Jejich 800 akrů je o...bhospodařováno podle Pravidel Lodi, což je soubor 100 zásad, kterými se řídí vše od využívání vody a hospodaření s půdou až po ochranu proti škůdcům a lidské zdroje. Jejich Petit Petite se skládá převážně z Petite Sirah a kapky Petit Verdot, což vytváří plné červené víno, které je plné šťavnatých černých bobulí, opečeného dubu a spousty koření. Po vinifikaci zraje mladé víno 14 měsíců ve francouzských dubových sudech, aby dodalo tomuto silnému cuvee komplexnost a lesk. Díky výraznému chuťovému profilu se toto víno skvěle hodí k vydatným pokrmům, jako jsou lasagne, grilovaná žebra, steak z hřbetu nebo zvěřina, například zvěřina.

Produkt je výrobek značky Michael David Winery ,distribuovaný s EAN kódem 652935100210.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Michael David Winery, Nápoje Michael David Winery, Alkoholické nápoje Michael David Winery, Víno Michael David Winery.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Michael David Winery Petite Petit 2019 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Michael David Winery a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Michael David Winery najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Michael David Winery Petite Petit 2019
Právě si prohlížíte...

671,- Kč