Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Mer Soleil Reserve Chardonnay 2020

Mer Soleil Reserve Chardonnay 2020

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Mer Soleil Reserve Chardonnay 2020 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Mer Soleil Reserve Chardonnay 2020 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 10 let. Mer Soleil se nachází v Santa Lucia Highlands, což je 12 mil dlouhý úzký pruh apelace vklíněný podél východních svahů pohoří Santa Lucia. Jedná se o vinařskou oblast s chladným klimatem, která má ideální polohu, aby mohla těžit z teplého ranního slunce, po němž odpoledne následují mořské větry a mlhy. Odtud pochází i název - moře (mer) a slunce (soleil). Tento charakter počasí prodlužuje vegetační období a znamená dlouhé a mírné zrání hroznů, jehož výsledkem jsou bohatá a plná vína. Víno kvasí a před lahv...ováním zraje 12-15 měsíců ve francouzských dubových sudech. Jenom část vína prochází jablečno-mléčným kvašením, aby byla zajištěna jasná přirozená kyselinka. Ruční míchání sudů zachycuje více esence a dodává vínu krémovou texturní složku.Hluboká zlatavá barva slibuje mnohé. Ve vůni vynikne zralé peckové ovoce, žluté jablko a citrusy s nádechem vanilky - komplexní a hřejivé.Chuť nabízí bohaté, vrstevnaté víno s broskví, hruškou, ananasem, kokosem a banánem. Skvělá kyselost je vyvážena vysokým obsahem alkoholu, který zajišťuje bohatý pocit v ústech s vanilkovými a máslovými tóny. Víno je plné a šťavnaté - opravdu výjimečný příklad Chardonnay v nejlepší formě.Dokončení je dlouhé a máslové, takže budete chtít další sklenku!Báječně se hodí k humrům, rybám, telecímu a kuřecímu masu.

Produkt je výrobek značky Mer Soleil ,distribuovaný s EAN kódem 710909710107.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Mer Soleil, Nápoje Mer Soleil, Alkoholické nápoje Mer Soleil, Víno Mer Soleil.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.36 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Mer Soleil Reserve Chardonnay 2020 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mer Soleil a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mer Soleil najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Mer Soleil Reserve Chardonnay 2020
Právě si prohlížíte...

1300,- Kč