Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Marcel Deiss Grasberg 2014

Marcel Deiss Grasberg 2014

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Marcel Deiss Grasberg 2014 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Marcel Deiss Grasberg 2014 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 7 let. Podávejte chlazené.Domaine Marcel Deiss je považováno za jedno z nejlepších alsaských vinařství díky tvrdé práci a vizi svérázného vinaře Jeana Michela Deisse, který je vnukem zakladatele panství. Rodina Deissů vyrábí víno v půvabné vesnici Bergheim již od roku 1744 a Jean Michel dnes používá kombinaci tradičních řemeslných vinařských technik a inovativních přístupů na vinici.Mezi netradiční metody Jeana Michela patří přesazování jeho Grand Cru polními směsmi a používání zapomenutých alsaských odrůd, které... nejsou povoleny předpisy pro označení Alsasko. Jeho Grasberg Premier Cru je výrazem nejvápenatějšího a nejminerálnějšího terroiru, který je osázen odrůdami Ryzlink rýnský, Rulandské šedé a Gewurztraminer.Tento jedinečný terroir dává vzniknout neuvěřitelně elegantnímu a rafinovanému vínu s aromatickými tóny bílých květů, citronové kůry, sušených bylin a koření. S jasnou kyselinkou, dobře vyvinutou strukturou a intenzivní ovocnou chutí je to víno, které se bude v příštích deseti letech ve sklepě dále vyvíjet a rozvíjet. Ideální je také vychutnat si ho nyní spolu s pokrmy, jako je uzený losos, vyzrálé sýry a čerstvé mořské plody.

Produkt je výrobek značky Marcel Deiss ,distribuovaný s EAN kódem 0767501958321.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Marcel Deiss, Nápoje Marcel Deiss, Alkoholické nápoje Marcel Deiss, Víno Marcel Deiss.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Marcel Deiss Grasberg 2014 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Marcel Deiss a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Marcel Deiss najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Marcel Deiss Grasberg 2014
Právě si prohlížíte...

954,- Kč