Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Marcel Deiss Altenberg de Bergheim Grand Cru 2016

Marcel Deiss Altenberg de Bergheim Grand Cru 2016

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Marcel Deiss Altenberg de Bergheim Grand Cru 2016 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Marcel Deiss Altenberg de Bergheim Grand Cru 2016 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 20 let. Podávejte chlazené.Jean Michel, který je svými kolegy alsaskými vinaři považován za novátora a mavericka, dokázal z rodinné domény vytvořit jednoho z nejvyhledávanějších producentů v regionu od doby, kdy ji převzal po svém otci. Rodina Deissů zde vyrábí víno již po několik generací a první zmínky o rodině v půvabné vesnici Bergheim pocházejí již z roku 1744.Jean Michel používá netradiční metody, jako je přesazování svých lokalit Grand Cru do polních směsí s různými odrůdami a znovuobjevování zapomenutých ...starých alsaských odrůd, které nejsou na seznamu povolených odrůd.Toto Grand Cru je ikonické víno Jeana Michela, které začíná svůj život na nádherné vinici Altenberg. Půda bohatá na vápenec, jižní expozice a obzvláště teplé a suché mikroklima zde pomáhají vytvořit intenzivní, komplexní víno, které překypuje jemnou aromatikou a ocelovou mineralitou.Vinice je osázena pestrou škálou odrůd, které podle Jean Michelovy vášně pro polní směsi zahrnují Pinot Blanc, Pinot Gris, Pinot Noir, Muscat à Petit Grain, Riesling a Gewurztraminer. Výsledkem je bohatě vrstvené cuvee se svůdnými tóny okvětních lístků růží, citrusové kůry a tropického ovoce, které se bude prohlubovat a vyvíjet, pokud bude ležet v průběhu příštích přibližně deseti let.

Produkt je výrobek značky Marcel Deiss ,distribuovaný s EAN kódem 0767501958284.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Marcel Deiss, Nápoje Marcel Deiss, Alkoholické nápoje Marcel Deiss, Víno Marcel Deiss.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Marcel Deiss Altenberg de Bergheim Grand Cru 2016 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Marcel Deiss a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Marcel Deiss najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Marcel Deiss Altenberg de Bergheim Grand Cru 2016
Právě si prohlížíte...

1720,- Kč