Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lo Zoccolaio Barolo Lo Zoccolaio 2018

Lo Zoccolaio Barolo Lo Zoccolaio 2018

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lo Zoccolaio Barolo Lo Zoccolaio 2018 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Lo Zoccolaio Barolo Lo Zoccolaio 2018 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 13 let. Dekantujte 1 hodinu před podáváním. Toto butikové vinařství se rozkládá kolem půvabného statku na kopci Bricco del Barolo se 75 hektary vinic v oblastech Barolo, Monforte, Novello a Verduno. Jejich nápadné etikety jsou inspirovány velkým bílým topolem, který byl na statku vysazen, aby poskytoval stín v horkém létě. Jak strom rostl, rozdělil se na dva symetrické kmeny a získal tvar stromu života v židovské a indické tradici, který představuje dualitu dobra a zla. Jedná se o jejich klasické Barolo, které by...lo vyrobeno ze tří různých vinic v Monforte d'Alba a Verduno. Hrozny jsou pečlivě vybírány s ohledem na kvalitu a před lisováním jsou zbaveny tříslovin, aby se zmírnily přirozeně silné třísloviny Nebbiolo. Mladé víno zraje 36 měsíců v sudech z francouzského dubu a poté dále zraje v láhvi. Výsledkem je bohaté Barolo plné chuti s lákavými tóny světlého bobulového ovoce, sušených bylin a pikantní kůže a uzeného masa. Na patře se objevuje velkorysé plné tělo, pevné, ale dobře zakulacené třísloviny a dlouhý závěr s tóny tabákových listů a koření. Díky svému výraznému chuťovému profilu se skvěle hodí k dušenému hovězímu masu a zvěřině, steakům ze zvěřiny nebo čerstvým těstovinám podávaným s vydatnou omáčkou z červeného masa ragú.

Produkt je výrobek značky Lo Zoccolaio ,distribuovaný s EAN kódem 8005415042999.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Lo Zoccolaio, Nápoje Lo Zoccolaio, Alkoholické nápoje Lo Zoccolaio, Víno Lo Zoccolaio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Lo Zoccolaio Barolo Lo Zoccolaio 2018 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lo Zoccolaio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lo Zoccolaio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lo Zoccolaio Barolo Lo Zoccolaio 2018
Právě si prohlížíte...

806,- Kč