Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lapis Luna Zinfandel 2020

Lapis Luna Zinfandel 2020

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lapis Luna Zinfandel 2020 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Lapis Luna Zinfandel 2020 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 7 let. Před podáváním není třeba dekantovat. Poutavé etikety Lapis Luna odrážejí latinský název vinařství, který odkazuje na "kámen" a "měsíc", dva prvky, které podle vinařství hrají zásadní roli při výrobě lahodných vín. 400 let staré mědirytiny znázorňují složitý vztah mezi Zemí a Měsícem, který vždy vyzývá lidstvo, aby dosáhlo výš a překonalo své pozemské hranice. Podobný přístup uplatňuje i vinař Drew Stap, který objevuje nejkvalitnější vinice v oblastech Lodi a North Coast, aby vytvořil nadpozemská vína za v...ynikající ceny. Tento velký a šťavnatý Zinfandel nabízí úchvatnou chuť cassis, drcených lesních bobulí, fialek a tóny černého pepře a sladké vanilky v dlouhém závěru. Na patře je bohaté plné tělo, pevné třísloviny a odvážná struktura, což z něj dělá skvělého partnera pro grilovaná masa, steaky, lasagne nebo čerstvé těstoviny podávané s vydatnou boloňskou omáčkou. Ovoce pro toto víno pochází z vybraných lokalit v oblasti North Coast AVA a je pečlivě vybíráno pro svou vyváženost, svěžest a aromatické vlastnosti. Ve vinařství se ovoce vinifikuje pomocí nejmodernějších vinařských technologií a zraje v dubových sudech, které mu dodávají jemný nádech koření, aniž by přebily přirozený charakter ovoce.

Produkt je výrobek značky Lapis Luna ,distribuovaný s EAN kódem 860115002449.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Lapis Luna, Nápoje Lapis Luna, Alkoholické nápoje Lapis Luna, Víno Lapis Luna.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Lapis Luna Zinfandel 2020 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lapis Luna a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lapis Luna najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lapis Luna Zinfandel 2020
Právě si prohlížíte...

533,- Kč