Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

La Toledana Gavi del Comune di Gavi 2021

La Toledana Gavi del Comune di Gavi 2021

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


La Toledana Gavi del Comune di Gavi 2021 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným La Toledana Gavi del Comune di Gavi 2021 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 5 let. Podávejte chlazené. Víno Gavi, kterému se často přezdívá "italské Chablis", je oblíbené po celém světě pro svou lahodnou a svěží chuť a jemné citrusové tóny. Gian Battista Cambiaso se zasloužil o vysazení první vinné révy odrůdy Cortese, z níž se Gavi vyrábí, v oblasti Gavi před více než 400 lety. Jeho zámek Castello La Toledana je dnes jedním z mála dochovaných janovských sídel, kde se stále vyrábí lahodné víno Gavi. Díky staletým vinařským zkušenostem a časem vybroušeným znalostem patří tato vína k nejvy...hledávanějším v Itálii i mimo ni. Hrozny jsou pečlivě sklízeny a tříděny, aby byla zajištěna jejich kvalita, a fermentace probíhá v tancích s kontrolovanou teplotou, aby se zachovalo aroma a přirozená svěžest ovoce. Mladé víno pak před lahvováním zraje v neutrálních tancích. Ve vůni se objevují atraktivní tóny bílých broskví, meruněk, medu a citrusů, zatímco první doušek odhalí lehké tělo, osvěžující kyselinu a čistý, čistý závěr. Díky svému jasnému a živému charakteru je toto víno báječným aperitivem nebo skvělým partnerem pro místní pokrmy s omáčkami s pestem, grilované bílé ryby z ligurského pobřeží nebo condiglione, klasický ligurský salát s tuňákem.

Produkt je výrobek značky Lo Zoccolaio ,distribuovaný s EAN kódem 8005415002085.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Lo Zoccolaio, Nápoje Lo Zoccolaio, Alkoholické nápoje Lo Zoccolaio, Víno Lo Zoccolaio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

La Toledana Gavi del Comune di Gavi 2021 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lo Zoccolaio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lo Zoccolaio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

La Toledana Gavi del Comune di Gavi 2021
Právě si prohlížíte...

390,- Kč