Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

La Spinetta Bricco Quaglia Moscato 2022

La Spinetta Bricco Quaglia Moscato 2022

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


La Spinetta Bricco Quaglia Moscato 2022 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným La Spinetta Bricco Quaglia Moscato 2022 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 3 let. Podávejte chlazené.Dnes je La Spinetta považována za jednoho z nejzajímavějších piemontských výrobců díky tvrdé práci a vizionářské prozíravosti Giuseppe Rivettiho a jeho syna Giorgia. Giuseppe založil vinařství v roce 1977 v srdci apelace Moscato d'Asti a brzy dosáhl uznání díky výrobě tohoto vůbec prvního Moscata z jedné vinice. Rodina dále vyráběla řadu červených vín špičkové kvality, čímž pomohla regionu prosadit se jako výrobce seriózních a kvalitních vín, která skutečně vystihují charakter místního t...erroir.Toto úžasné Moscato se na panství vyrábí od roku 1978 a začíná svůj život na rodinné vinici Bricco Quaglia, která se nachází v nadmořské výšce 300 metrů na písčitých a vápenitých půdách. Vinice je obhospodařována udržitelným způsobem bez použití chemických herbicidů a pesticidů, aby byla zajištěna špičková kvalita ovoce.Hrozny se pak sklízejí v optimální zralosti a měsíc kvasí při nízké teplotě v souladu s tradičním postupem výroby vína Moscato d'Asti. Toto pomalé kvašení a lahvování pod tlakem vytváří ve víně jemný šmrnc. Před stáčením do lahví se kvašení zastaví zchlazením vína, díky čemuž má víno přirozenou sladkost a nižší obsah alkoholu než jiná vína. Výsledkem je dokonale vyvážené Moscato, které kombinuje sladkost s osvěžující kyselinkou a velkorysými tóny sadového ovoce, citrusů a květin.

Produkt je výrobek značky La Spinetta ,distribuovaný s EAN kódem 8022252211722.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák La Spinetta, Nápoje La Spinetta, Alkoholické nápoje La Spinetta, Víno La Spinetta.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.32 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

La Spinetta Bricco Quaglia Moscato 2022 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce La Spinetta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku La Spinetta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

La Spinetta Bricco Quaglia Moscato 2022
Právě si prohlížíte...

359,- Kč