Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

La Posta Pizella Malbec 2020

La Posta Pizella Malbec 2020

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


La Posta Pizella Malbec 2020 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným La Posta Pizella Malbec 2020 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 8 let. Před podáváním není třeba dekantovat. La Posta je nový projekt průkopnické vinařky Laury Cateny, jejíž rodina vyrábí víno v Mendoze již po čtyři generace. Etiketa je pojmenována podle typické místní hospůdky, kde se po sklizni scházeli pěstitelé hroznů, aby oslavili a odpočinuli si u sklenky či dvou vína. Spolu s vinařkou Estelou Perinettiovou Laura pečlivě odebírá hrozny od nejlepších mendozských drobných pěstitelů, kteří používají udržitelné zemědělské postupy. Pizella je víno z jedné vinice, které je po...jmenováno po rodině, jež vlastní a obhospodařuje pozemek v Paraje Altamira v údolí Uco. Vinice je ceněna zejména pro svou vysokou nadmořskou výšku a písčitohlinité a vápencové půdy. Tyto podmínky napomáhají vzniku dokonale vyzrálých hroznů s bohatou aromatikou a chutí zralého ovoce. Po vinifikaci stráví víno 10 měsíců zráním v 50 % dubových sudech a 50 % v nerezových tancích. Tento vyvážený přístup k výrobě vína umožňuje vyniknout síle a lesku ovoce, ve vůni dominují šťavnaté tóny tmavých bobulí a švestek. První doušek odhalí dobře zakulacené třísloviny, hladkou texturu a střední tělo s koncentrovaným a čistým závěrem. Vyzkoušejte párování s klasickými argentinskými pokrmy, jako je grilované maso, hotdogy choripan nebo prvotřídní steak s hranolky.

Produkt je výrobek značky Luca ,distribuovaný s EAN kódem 7794450093516.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Luca, Nápoje Luca, Alkoholické nápoje Luca, Víno Luca.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

La Posta Pizella Malbec 2020 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Luca a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Luca najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

La Posta Pizella Malbec 2020
Právě si prohlížíte...

390,- Kč